Bass Pro shop og biograftur i Springfield på Route 66

Verdens største Bass Pro Shop

Route 66 kører lige gennem downtown Springfield, Missouri, men vores første stop var ikke på Route 66. Det var derimod ved verdens største Bass Pro Shop. Et slaraffenland for enhver outdoors mand eller kvinde.
Vi har været i en Bass Pro shop i Denver for nogle år tilbage som vi syntes var stor, men det her var vildt – og de var endda ved at bygge til.


Butikken har alt hvad jægeren, fiskeren eller campisten har brug for, plus alt det man ikke har brug for, som bla. postkasser formet som fisk og et sofa sæt i skov sløring.

Alt til jægeren

I afdelingen for jagt finder man en stor samling våben. Der er rifler, hånd våben og jagtgeværer, men også masser af buer og armbrøster. Eller hvad med et andekald?
Dyre guns

I samme afdeling finder man et lille lokale med overskriften Fine Guns. Her finder man samleobjekter i den dyrere ende og et af geværerne kostede 55.000 $.


Foldekniv og dolk

Der ligger også et mindre lokale med knive. Her finder man alt fra små bitte foldeknive til nogle størrelser som selv Corcodile Dundee ville kalde en kniv.

Der hang en reklame for en foldeknivs model som skulle være god hvis nu man kun havde en hånd fri. Af hvilke årsag stod der ikke, så lad endelig fantasien løbe af med dig.

Sko

Bass Pro Shop har en meget god og stor sko afdeling og det er ikke alt sammen gummistøvler, waders og arbejdssko. De har et stort udvalg af vandresko og støvler samt sandaler.

Lystfiskeren

Afdelingen for lystfiskeren var, ligesom alt andet, vild at gå rundt i. Deres opstilling af fiskestænger så imponerende ud og ligeledes gjorde opstillingen af fiskehjul.
Hvis man stod og manglede en båd kunne de også hjælpe med det.

En tur i biffen på Route 66

Om aftene valgte vi at slappe af med en film. Den nærmeste drive-In bio har kun åbent fre-søn og dette var mandag, så vi måtte nøjes med en af de lokale biografer. Vi fandt en der lå på Route 66 og så Cowboys & Aliens. God underholdning og passende når nu vi skulle igennem New Mexico et par dage senere.

Lyn og torden

Da vi kom tilbage til hotellet begyndte et stort tordenvejr. Det var ikke lyn som kom oppefra og ned og kun blinkede kort.

Derimod snoede de sig på tværs af nattehimlen og man var tydeligt i stand til at se dem – og var man rigtig heldig kunne man fange et billede af dem.

Route 66

Route 66 er nok den mest ikoniske roadtrip rute. 4000 km på tværs af USA fra Chicago til Los Angeles. En strækning fyldt med historie, Small Town America, et evigt skiftende landskab og masser af must-see stop. Hvis du overvejer at køre den ikoniske Route 66 strækning som roadtrip, finder du mere info via linket.

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og du kan hjælpe andre ved at give lidt igen. Jeg vil sætte stor pris på du benytter de links jeg har til billeje og overnatning her på siden. Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling.
Billeje: Rentalcars.com | Auto Europe | CarTrawler
Overnatning: Hotels.com | Booking.com

Andre roadtrip oplevelser:

Cadillac Ranch på Route 66

Vi satte vores tydelige præg på alle ti biler under vores besøg på Cadillac Ranch på Route 66. Vi kom forberedt med spraymaling, gummihandsker og hjemmelavet stencil.

3 Comments

  1. Hej Rene,
    Tak for en meget informativ hjemmeside – vi henter mange gode fif her. Og tak for det store arbejde du lægger I at besvare så mange spørgsmål!

    Jeg håber du kan hjælpe her: et sted på din side skriver du noget om fodtøj og linker til de sko du selv har (Mavell?) Har du mon købt dem i USA? Jeg tænker på om vi med fordel kan vente med at købe vandrestøvler til vi ankommer?

    På forhånd tak 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada