Biltræf på Route 66 i Willaims

Planen var, at byen Williams også blot skulle være et kort stop, men endte med at blive dagens længste pga de mange biler der fangede vores opmærksomhed.

Williams, endnu en perle på Route 66

Williams er en del mindre end Flagstaff så den gemmer ikke på så mange ting. Route 66 går lige gennem byen og fungere som byens hovedgade. Den er ensrettet, så husk og kør den i begge retninger (eller stop bilen og gå rundt – den er til at overskue).
Williams er også udgangspunkt for Grand Canyon Scenic Railway, så hvis man ikke selv skal med, kan man få nogler billeder af toget og stationen.

Lækre biler på Route 66

Vi nåede knapt ind i byen før vi kunne se der var noget spændende i vente. I den modsatte retning holdt der ti biler parkeret i den ene vejbane. Den ene mere lækker end den anden.

Vi holdt ind og gik over til dem. Vi var så fokuseret på de ti at vi slet ikke kiggede til den anden side. Først da der rullede den ene frækkert efter den anden forbi kiggede vi ned ad vejen og kunne se de holdt der i en lang stribe i den ene vejbane. 300-400 meter med biler.

Det var alle slags biler men primært klassiske biler fra route 66 storhedstid eller hot rods. Vi bevægede os langsomt ned langs rækken af biler og tog en ordentlig stak billeder.

Der var et mylder af mennesker og en af dinerne på Route 66 havde ude servering og højt musik, så stemningen var i top. Den blev dog overdøvet når nogle af bilerne kørte show-off runder.


Vi havde en enkelt ting vi skulle nå til et bestemt klokkeslet, så for at nå det måtte vi stoppe mens legen var god og vi nåede derfor ikke hele rækken af biler igennem. Enkelte biler kørte også derfra mens vi var der og jeg kunne forstå de skulle videre til Flagstaff.

Lad det være en opfordring til alle jer road trippere. Husk at komme væk fra interstates og bruge tid i byerne. Denne oplevelse og en ligende i Ft. Stockton tidligere på året havde jeg ikke fået hvis jeg havde holdt mig til interstates.


klassiske_rute_01
Klik på billedet for at se komplet kort.

number_14_orOplevelsen ovenfor er fra et af de mange stop på den klassiske roadtrip rute på USA’s vestkyst. Den klassiske rute er oplagt til en tre ugers roadtrip i USA. Den byder på et varieret udvalg af oplevelser med bl.a store og små byer, kyststrækninger, strand, ørken, skov, bjerge, interstates, highways og byways.

Her kan du se et detaljeret kort over ruten og alle oplevelserne på den klassiske roadtrip rute som bl.a inkluderer San Francisco, Highway 1, Hearst Castle, Los Angeles, Route 66, Grand Canyon, Monument Valley, Antalope Canyon, Hoover Dam, Las Vegas, Death Valley og Yosemite National Park m.fl.

Vurder indlægget

Hvis du synes om indlægget, så vil jeg sætte pris på en vurdering nedenfor. Du skal blot klikke på det antal stjerne du synes det fortjener. Du er også velkommen til at give en like på Facebook eller Google Plus via knapperne øverst til venstre. På forhånd tak.

Andre roadtrip oplevelser:

2 Comments

    1. @ Benny

      De biler vi så, var en del af en årlig begivenhed på Route 66. Der er sikkert bil shows i byen på andre tider af året, men der skal du ud på nettet og lave research.

      Jeg ved at flere byer i USA har ugentlige eller månedlige bil-træf hen over sommeren, så hvis du ved hvor du skal hen ad er det blot at google på car sho + den stat/by i skal til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada