Tilbage på Route 66 og dans i Chicago

Sidste dag på vejen inden Chicago blev et gensyn med Shea’s tankstation i Springfield, ankomst til Chicago og dans i Grant Park.

Sidste stræk inden Chicago

Vi havde overnattet i Macon, Missouri. Da vi sad på motellet om aftenen så vi en trailer til et program på Travel Channel: Truck Stop Missouri. Desværre lå det stik syd på en to-timers omvej mod Chicago, så det røg i stedet på listen over steder man bør holde ind ved, hvis man kommer forbi.
Motellet var et Comfort Inn og rengøringen havde hygget sig med at folde håndklæder.


Gensyn med Route 66 og Shea’s tankstation

Den mest direkte vej til Chicago fra Macon, var at ramme I-72 ved Hannibal og så fortsætte mod Springfield. Det betød vi fra Springfield op til Chicago ville følge Route 66 igen, blot den modsatte vaj end da vi startede.
Vi havde OK tid, så vi valgte at stoppe (igen) ved Shea’s Tankstation. Da vi var forbi for knap 3 uger siden, var der lukket, fordi vi kom på en søndag.

I dag var der åbent og vi valgte derfor at få den fulde tur af Bill Shea selv og fik en forklaring og fortælling om alle de mange utrolige ting han og hans far har samlet gennem årene. Faderen deltog bl.a. i D-Day på Utah Beach og sønnen er selv Vietnamveteran.


Shea’s havde, som så mange andre Route 66 stop, en samling politiskilte, badges etc. Vi spurgte ind til dem og fik at vide det var en tradition blandt politi- og brandmænd at dele/bytte disse med hinanden.
Den danske politikasket der også var udstillet havde en speciel historie. Det var en dansk politibetjent som var startet på Route 66 i Chicago på motorcykel. Han havde taget badges/skilte med hjemmefra, men allerede da han nåede ned til Springfield, var han løbet tør. Da han så Shea’s sted ville han dog gerne efterlade noget, og det sidste han havde var en kasket, som nu altså står permanent i udstillingen.


Ankomst til Chicago

Vi nuppede en IMAX forestilling inden vi nåede ind til Chicago, så dagen gik på hæld da vi kunne se den første rigtige skyline siden Las Vegas.
Vi havde booket de sidste overnatninger downtown på et Travelodge. Under 100 meter fra Grant Park, så det lå perfekt til at gå rundt til det meste i Chicago, ellers lå der undergrund og T-bane tæt på. Når man vælger at bo centralt, så koster det (400 dollars for 3 overnatninger), men værre er næsten parkeringen. Den stod os i 84 dollars.

Dans i Grant Park i Chicago

Vi boede lige ved Grant Park i Chicago. Da vi kørte ind til hotllet kunne vi godt se, der foregik noget i parken. Da vi var kommet på plads på hotellet, gik vi rundt i kvarteret for at finde noget at spise og ned til parken for at se hvad der foregik. Det viste sig at være Chicago Summer Dance. Fra torsdag til søndag i elleve uger henover sommeren er der hver aften en times danseundervisning efterfulgt af to timers fri dans. Sommeren over er der flere forskellige stilarter. Det var latin/salsa da vi var forbi denne aften.

Overnatning i Chicago

Chicago er en storby og derfor en del dyrere end du oplever rundt om på motellerne på din roadtrip. Den er dog ikke på niveau med New York eller San Francisco, så du kan finde et hotel til en fornuftig pris. Her kan du finde overnatninger i Chicago.

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og du kan hjælpe andre ved at give lidt igen. Jeg vil sætte stor pris på du benytter de links jeg har til billeje og overnatning her på siden. Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling.
Billeje: Rentalcars.com | Auto Europe | CarTrawler
Overnatning: Hotels.com | Booking.com

Andre roadtrip oplevelser:

Iowa 80 – worlds largest truckstop

Iowa 80 er verdens største truckstop og når noget er stort i USA, så er det rigtig stort. Timevis af oplevelser venter på Iowa 80 med bl.a. et museum, home cooking og alt til din lastbil.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada