En runde golf i Sedona, Arizona

Er du til golf, så er USA fyldt med utrolige og unikke muligheder for at gå en runde i omgivelser du mest kender fra de store turneringer på TV.

31. marts, 2015

Strawberry, AZ som base

Vi havde et hus i byen Strawberry, Arizona et par dage (mere om det i et senere indlæg).

Basen var valgt for at få lidt ro på efter storbyerne Los Angeles og San Diego og et par lange stræk gennem Joshua Tree National Park og Organ Pipe Catus National Monument.

Huset blev brugt til at få ordnet en omgang vasketøj og ellers slappe af uden at skulle køre for langt.

Den ene formiddag i huset brugte jeg dog på en times kørsel op til Sedona for at spille en runde golf.

Golf på roadtrips i USA

Jeg har spillet golf en håndfuld gange i USA i bl.a Florida og Wisconsin.

Som med flere af mine oplevelser i USA og Canada (ex. The Boneyard) så har jeg en liste med ting jeg gerne vil krydse af.

Jeg har også en håndfuld golfbaner jeg gerne vil gå en runde på, og Sedona Golf Resort lå højt på den liste.

Pebble Beach i Californien er en anden bane som også vil være muligt for mig at gå en runde på, da den er offentlig tilgængelig.

Det er Augusta i Georgia sådan set også, men den kræver jeg inviteres af et medlem for at komme ind og spille.

Hvorfor jeg gerne ville gå Sedona skulle gerne fremgå af billederne nedenfor. Den ligger simpelthen i noget af den bedste natur du kan gå en runde golf i.

En runde golf med et lokalt par

Jeg havde bestilt tid på banen på forhånd. Hvis du vil være sikker på at gå en runde på en af de populære baner, så vil jeg anbefale at bestille tid.

Jeg havde bevidst valgt en tid først på dagen (nogen vil kalde det tidlig morgen) for at der ikke blev for varmt.
Faktisk er der nogle baner som har billigere tider midt på dagen, da det er mere populært at spille først og sidst på dagen.

Jeg havde ikke selv udstyr med, så lejede et golfsæt og købte en æske bolde. Det stod og ventede på en golfvogn ude bagved, hvor der også var en køletaske med is påmonteret.

Jeg var der tids nok til at kunne slå nogle bolde på driving rangen inden jeg skulle indfinde mig på første tee.

Jeg har ikke gået en runde i Danmark i nogle år, men er på driving rangen når tiden tillader det – men specielt op til en tur hvor jeg ved der er golf på programmet.

På første tee mødtes jeg med dem jeg skulle gå en runde med. Det var et ældre par, der boede på 12. hul.

Klik for stort billede

På de populære baner vil du sjældent kunne gå en bold alene, da der er mange der gerne vil ud og spille og derfor parres du med tilfældige spillere.

Det var derfor med lidt nervøsitet jeg teede ud på første, da jeg ikke vidste hvilket niveau de andre var på og om det var mig der skulle ventes på hele vejen rundt.

Heldigvis var resten af bolden på mit niveau så der var ikke stress på i forhold til at følge med.

Jeg fik ikke meget ud af mine spille partnere. De boede på 12. hul i nogle af de boliger som ligger rundt langs hele banen. Jeg har på andre baner fået en god snak med de lokale, bl.a. faderen til Miss Florida en gang i Tallahassee, men disse var ikke så snakkesaglige.

Jeg snakkede mere med bolden efter os, som jeg nåede at få lidt info fra vedr. banen.
Dengang (2015) kostede det 3100 dollars om året for et medlemsskab. Det inkluderede alle de runder man har lyst til, inkl en golf cart og free balls på driving rangen.

Jeg nøjedes med en enkelt runde, som jeg ikke kan huske hvad kostede, men længst nede er der link til golfbanens hjemmeside, hvor du finder priser.

Vil du spille golf i USA?

Der er mulighed for nogle utrolige oplevelser rundt om på golfbaner i USA i omgivelser du ikke finder i Danmark.

Mange rigtig gode baner er åben for offentligheden. Vi har fine baner i Danmark, men landskab, faciliteter, størrelser og omgivelser kan vi ikke måle os med.
Modsat Danmark, så kræves der ikke alverden for at spille på de fine baner i USA. I Danmark skal du på langt de fleste baner have et DGU medlemskab (det har jeg).

I USA skal du ikke forevise noget bevis på at du kan spille golf.

Det er dog ikke en åben invitation til blot at holde ind og spille på en bane som denne i Sedona. Hvis du aldrig har spillet golf før, så er der masser af driving ranges rundt om i landet hvor du kan prøve at slå til en bold.

Når du parres med andre spillere, og banerne er populære og kræver tidsbestilling, så vil det ikke være velset at du aldrig har prøvet spillet før eller kender de grundlæggende regler. Du vil sinke spillet for meget og det vil ikke være en god oplevelse for nogle af parterne.

Kan du spille, så er det et slaraffenland at tage på golfferie i USA. Er du lige startet ud og ikke gået i total udstyrsnørderi, så vil et lejesæt mange steder være bedre end det begyndersæt du har hjemme i Danmark.
Jeg har selv et Taylormade sæt og lejesættet i Sedona var et nyere og bedre Titleist.

Sedona Golf Resort

Her kan du finde mere info om Sedona Golf Resort, som var den bane jeg gik i Sedona. Der ligger andre baner i Sedona området som også er åben for alle.

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og kan bidrage til at hjælpe andre ved at give lidt igen. Jeg vil sætte stor pris på at du benytter de links jeg har til billeje: Rentalcars.com, Auto Europe og CarTrawler og overnatning Hotels.com, Booking.com mm. på hjemmesiden. mm. på hjemmesiden. Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling før din roadtrip og undervejs.

Tags: , , ,

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året. Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA. God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA?
Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco
Billig overnatning i Las Vegas
Billig overnatning i Chicago

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top