Washington DC – Lincoln Memorial og White House

Washington DC’s ikoniske monumenter og bygninger tager sig næsten endnu bedre ud om aftenen. Lincoln Memorial og White House er blot et par af dem.

4. sep, 2015

Cabela’s og cruising

Efter en enkelt overnatning i Atlantic City og noget tid på The Boardwalk i New Jersey, tjekkede vi ud og forlod strand og kyst nogle dage. Vi ville komme tilbage til Atlanterhavet senere på turen, men først ventede et par dage i Washington DC.

Turen fra Atlantic City (New Jersey) til Washington DC (District of Columbia, ikke en stat) gik turen gennem Delaware og Maryland.

I Delaware gjorde vi stop ved Cabela’s. Det er en outdoor butik i stil med Bass Pro Shop, som flere af jer nok kender.

Cabela’s har meget af det samme på hylderne som Bass Pro Shop, inkl. en masse jagt og fritidsvåben. Bass Pro Shop, Cabela’s og lign. er gode steder at shoppe på din roadtrip hvis du skal bruge outdoor tøj og udstyr til din tur. De har en masse af de store brands (Under Armor, North Face, Columbia, Merrell m.fl.) og endnu flere brands du nok ikke kender fra Danmark.

Jeg købte mine første vandresko (Merrell Moab) i en Bas Pro Shop i Colorado i 2008 og har siden fornyet dem flere gange rundt om i USA.

Vi skulle tilbage gennem Delaware senere på turen. Delaware har 0% i Sales Tax, så der var udset lidt shopping senere når nu muligheden for at spare 8% (i forhold til det meste af USA) bød sig. Det var også Labor Day Weekend, som er en af de helt store tilbuds weekender i USA.

Her kan du se mere om shopping på din roadtrip.

Overnatning og parkering i Washington DC

På turen mod DC lykkedes det at komme lidt væk fra mylderet og vi fandt nogle byways hvor vi kunne slappe mere af og vi rendte endda ind i en rundkørsel. Dem kommer der flere af rundt om i USA, hvor de erstatter nogle af de rigtig mange STOP skilte du ellers kender fra din roadtrip.

Her kan du se mere om trafikregler på din roadtrip.

Da vi ramte DC var der dog masser af trafik igen. Dog mest for dem der skulle ud af byen på dette tidspunkt.

Vi boede på State Plaza Hotel som ligger i gåafstand til Lincoln Memorial.

DC er overskuelig i bil, med offentlig transport og på gåben.
Byen har også forbavsende gode parkeringsforhold i weekenden. En meget hjælpsom receptionist påpegede, at vi kunne holde gratis lige foran hotellet fra fredag kl 18:30 til mandag kl 7:00. Der var nemlig to pladser til den Bosniske Ambassade som ikke blev brugt i det tidsrum.

Her kan du læse mere om parkering på din roadtrip.

Vietnam Memorial

Fra hotellet gik vi ned til Lincoln Memorial. Stoppede først ved Vietnam Memorial, som lå på vejen.

Vietnam Memorial er et arkitektonisk pragtstykke. Det var dog forud for sin tid (1982) og de klassiske veteraner og politikere syntes ikke det var nok hyldest, så en statue af soldater blev også opsat som kompromis. Det var den traditionelle måde at gøre det på.

Lincoln Memorial

Lincoln Memorial er imponerende dag og nat. Vi ankom sent, så oplevede først byen om aftenen – og det gør den ikke mindre imponerende. Det var fredag aften i Labor Day Weekend, så der var mange mennesker i byen.

Washington Monument

Fra Lincoln Memorial gik turen langs Reflection Pool ned til WWII memorial og op til Washington Monument. For sent at få billetter til at komme op (og i Labor Day dagene skal du op kl. 6:30 for at stå i kø i håbet om at få nogle).

The White House by night

I DC kan du stå ved det ene monument/memorial og kigge til det næste. Fra Washington monument kan du se Det Hvide Hus, så der gik turen hen next.

Vi tog et kig på bagsiden (som er den der vises mest, hvor helikopteren lander mm.) og forsiden. Vi fik nogle bedre billeder dagen efter i dagslys.

Vi valgte at gå de tyve minutter fra Det Hvide hus til hotellet. State Plaza Hotel ligger ikke kun godt i forhold til Lincoln Memorial, men også i et område med barer, shopping og ikke mindst en Whole Foods lige ved Metrostationen.

Overnatning i Washington DC

Her kan du søge efter hoteller i Washington DC.

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og kan bidrage til at hjælpe andre ved at give lidt igen. Jeg vil sætte stor pris på at du benytter de links jeg har til billeje: Rentalcars.com, Auto Europe og CarTrawler og overnatning Hotels.com, Booking.com mm. på hjemmesiden. mm. på hjemmesiden. Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling før din roadtrip og undervejs.

Tags: , ,

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året. Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA. God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA? Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco

Her kan du finde overnatning i: Chicago, Las Vegas.

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top