Dewey Beach og Delaware

Turen fra Annapolis til Dewey Beach i Delaware bød på filmstjerne, lækre burgere, billig shopping og tøjvask. Min 48. stat blev fejret i vandkanten med en kold øl.

7. sep, 2015

Billy Bob Thornton i Annapolis

Annapolis kunne godt have været base en enkelt nat mere. Specielt fordi Billy Bob Thornton skulle spille med hans band The Boxmasters på Rams Head om aftenen.

Aftenen før havde jeg mødt hans tour manager i hotelbaren. Jeg skulle lige overbevises om at den nu var god nok (lidt googling på telefonen fik mig overbevist) og den næste morgen stod Billy Bob udenfor hotellet og nød en cigaret.

Desværre blev det kun til en nat, inden turen gik videre ud mod kysten – og ikke mindst min overnatning i stat nummer 48.

Five Guys til frokost

Efter morgenens aktivitet i Annapolis, en walking tour bl.a. gennem US Naval Academy, gik turen ud af byen.

Der sad stadig lidt træthed i kroppen fra hotelbaren aftenen før, så frokosten blev udset til min favorit burger joint i USA – Five Guys, som lå lidt uden for Annapolis.

Kort efter begyndte Labor Day Weekend trafikken at vise sig. Heldigt for os, var det i modsat retning der var kø. I 20 km!

Da vi havde krydset ind i staten Delaware fandt vi et outlet. Der var Labor Day Sale men i Delaware er der ingen sales tax, så denne weekend er ekstra billig hvis du er i Delaware (eller en af de andre stater der har 0% i sales tax).

Tøjvask på din roadtrip

I Dewey Beach var det tid til en tøjvask. Selvom det kun var en to ugers tur, var der lagt en tøjvak ca. halvvejs. Det betød tasken var ekstra let og der var plads til shopping i nul-sales-tax-staten Delaware.

Jeg har nævnt min tøjvask på flere roadtrips, da jeg som regel har en indlagt, når turen er på to uger eller mere. Der er flere muligheder når dit tøj skal vaskes og jeg har beskrevet hvordan tøjvask typisk foregår på et hotel/motel vaskeri.

Middag og musik i Dewey Beach

Mens tøjet passede sig selv i maskinerne, fejrede jeg min 48. stat i vandkanten med en kold øl på The Rusty Rudder.

Ventetiden på et bord blev brugt på molen med udsigt til solnedgangen.

Kommer du forbi Dewey Beach vil jeg godt anbefale The Rusty Rudder. Ikke for deres mad, for den er ikke værd at spise. Men for beliggenheden i vandkanten, live musik dagligt og så selvfølgelig de kolde øl.

Andre roadtrip oplevelser:

Watkins Glen State Park

Watkins Glen har dybe, dramatiske kløfter og høje vandfald du kan komme ind bag ved. Et perfekt stop ved Finger Lakes.

Times Square og Broadway

Times Square er en ikonisk destination i hjertet af New York, kendt for sine spektakulære lys, skinnende reklamer, teatre og pulserende energi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada