Dewey Beach og Delaware

Turen fra Annapolis til Dewey Beach i Delaware bød på filmstjerne, lækre burgere, billig shopping og tøjvask. Min 48. stat blev fejret i vandkanten med en kold øl.

7. sep, 2015

Billy Bob Thornton i Annapolis

Annapolis kunne godt have været base en enkelt nat mere. Specielt fordi Billy Bob Thornton skulle spille med hans band The Boxmasters på Rams Head om aftenen.

Aftenen før havde jeg mødt hans tour manager i hotelbaren. Jeg skulle lige overbevises om at den nu var god nok (lidt googling på telefonen fik mig overbevist) og den næste morgen stod Billy Bob udenfor hotellet og nød en cigaret.

Desværre blev det kun til en nat, inden turen gik videre ud mod kysten – og ikke mindst min overnatning i stat nummer 48.

Five Guys til frokost

Efter morgenens aktivitet i Annapolis, en walking tour bl.a. gennem US Naval Academy, gik turen ud af byen.

Der sad stadig lidt træthed i kroppen fra hotelbaren aftenen før, så frokosten blev udset til min favorit burger joint i USA – Five Guys, som lå lidt uden for Annapolis.

Kort efter begyndte Labor Day Weekend trafikken at vise sig. Heldigt for os, var det i modsat retning der var kø. I 20 km!

Da vi havde krydset ind i staten Delaware fandt vi et outlet. Der var Labor Day Sale men i Delaware er der ingen sales tax, så denne weekend er ekstra billig hvis du er i Delaware (eller en af de andre stater der har 0% i sales tax).

Tøjvask på din roadtrip

I Dewey Beach var det tid til en tøjvask. Selvom det kun var en to ugers tur, var der lagt en tøjvak ca. halvvejs. Det betød tasken var ekstra let og der var plads til shopping i nul-sales-tax-staten Delaware.

Jeg har nævnt min tøjvask på flere roadtrips, da jeg som regel har en indlagt, når turen er på to uger eller mere. Der er flere muligheder når dit tøj skal vaskes og jeg har beskrevet hvordan tøjvask typisk foregår på et hotel/motel vaskeri.

Middag og musik i Dewey Beach

Mens tøjet passede sig selv i maskinerne, fejrede jeg min 48. stat i vandkanten med en kold øl på The Rusty Rudder.

Ventetiden på et bord blev brugt på molen med udsigt til solnedgangen.

Kommer du forbi Dewey Beach vil jeg godt anbefale The Rusty Rudder. Ikke for deres mad, for den er ikke værd at spise. Men for beliggenheden i vandkanten, live musik dagligt og så selvfølgelig de kolde øl.

Tags: , ,

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året.Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA.God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA?
Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco
Billig overnatning i Las Vegas
Billig overnatning i Chicago

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top