Death Valley og Aguereberry Point

Aguereberry Point var et nyt stop for mig I Death Valley. Der fulgte en nedlagt mine og forladte huse med på strækningen derop.

22. april, 2016

Furnace Creek i Death Valley

På trods af en hyggelig aften i baren aftenen før til god pizza og kolde øl, var jeg tidligt oppe og afsted.

Den havde kun lige rundet 9:00 da jeg forlod Furnace Creek og kørte først nord, og side vest på i Death Valley for at komme ud over ved Lone Pine og Sierra Mountains.

Jeg gjorde et hurtig stop ved Visitor Centeret, som ligger lige ved Furnace Creek Ranch, for at få et stempel i bogen.

Temperaturen var allerede på 92, så det blev en varm dag – i hvertfald til at begynde med.

Blæsten var værre end dagen før, hvilket jeg kom til at se og føle senere på dagen.

Jeg var også i Death Valley i 2012, så på denne tur sprang et par de steder over jeg havde set sidst jeg var i Death Valley.

Mesquite Flat Sand Dunes

Inden jeg nåede så langt, stoppede jeg ved Mesquite Flat Sand Dunes. Som nævnt blæste det meget, så det var ikke super fedt at gå rundt og få sand ind alle steder, men fik skudt et par billeder.

Vil du rigtig opleve Mesquite Flat Sand Dunes, skal du minimum afsætte en time. En halv time ud og en halv time tilbage, bør få dig ud midt mellem alle klitterne så du kun er omgivet af urørt natur. Det kan også anbefales at komme først eller sidst på dagen, hvor solen står lavt. Det giver nogle dramatiske skygger i klitterne, der ellers kan være svære at skelne fra hinanden når solen står højest.

Aguereberry Point

Jeg var blevet tippet om et overset udkigspunkt i Death Valley, Aguereberry Point.

Lidt efter Stovepipe Wells, kommer du forbi en lille indkørsel, til en mindre vej.

Efter nogle miles på den, kommer du ind til et skilt der viser vej ind til Aguereberry Point. Her skifter underlaget til grus og de først 4-5 miles er nogenlunde og vil fint kunne køres i bil.

Mod slutningen kommer der dog nogle slemme huller kombineret med nogle stigninger som vil være en udfordring hvis du kører almindelig bil, men enhver SUV kan klare det.

Der er kun en vej ind og ud, så du får rysteturen to gange.

På toppen af Aguereberry Point er du 2 km oppe. Fra den lille parkeringsplads kan du kravle lidt højere op og få et par vinkler på Death Valley, som du ikke kan se fra parkeringspladsen

Du kan kigge ned på Badwater Basin og over på Dante’s View, hvor jeg selv stod dagen før.

Eureka Mine og Aguereberry Camp

På turen ned og ud via grusvejen er der to stop: Eureka Mine og Aguereberry Camp.

En forladt mine, hvor du kan komme tæt på og helt ind, hvis du klemmer dig ind mellem tremmerne ved indgangen (man må godt, men den er lukket i perioder for at beskytte flagermusene).

Der er flere genstande som har følt tidens tand så masser af gode kodak moments.

Det samme gør sig gældende i Aguereberry Camp, som er den lille by hvor Pete Aguereberry boede fra 1905 til hans død i 1945.

Husene var “hovedstad” og rundt om i landskabet var en teltby (Harrisburg) som de mange guldgravere boede i da området nåede sit guldgraver højdepunkt.

Der var 13 miles plus det løse tilbage til hovedvejen i Death Valley så jeg kunne komme videre mod Lone Pine og endeligt Independence.

Se indlæggets rute

Her kan du se den rute jeg kørte i beskrivelsen ovenfor.

Kørsel i Death Valley

Der er mange myter om kørsel i Death Valley.
Jeg har hørt de fleste, men har ikke fundet belæg for, at det skulle være farligere at køre gennem Death Valley end så mange andre varme steder i USA.
Der er selvfølgelig nogle ting du skal være opmærksom på, når du kører bil i Death Valley, men ikke noget at være bekymret for.
Her kan du se mere om hvorfor, det er sikkert nok at køre bil i Death Valley.

Se et kort over oplevelser i Californien

Jeg har haft rigtig mange oplevelser i Californien gennem årene. Fra Redwood områderne ved statsgrænsen til Oregon, til San Diego ved den Mexicanske grænse. Jeg har samlet dem alle på et kort, så du nemmere kan se hvilke oplevelser der kunne være en mulighed i den del af Californien du skal besøge. Se kort over oplevelser i Californien.

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og kan bidrage til at hjælpe andre ved at give lidt igen. Jeg vil sætte stor pris på at du benytter de links jeg har til billeje: Rentalcars.com, Auto Europe og CarTrawler og overnatning Hotels.com, Booking.com mm. på hjemmesiden. mm. på hjemmesiden. Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling før din roadtrip og undervejs.

Tags: , , ,

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året. Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA. God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA?
Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco
Billig overnatning i Las Vegas
Billig overnatning i Chicago

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top