Rooftop snacks og craft cocktails i Charleston

Autentisk charme og lækkerier findes overalt i Charleston, så uden planer begav jeg mig ud og fandt både rooftop bar og craft cocktails på stilren bar.

12. Sep, 2016

En aften i Charleston uden planer

Efter en walking tour rundt i Charleston om formiddagen efterfulgt af en køretur ud til Angel Oak og Magnolia Plantation & Garden var jeg tilbage i downtown Charleston.

Det var aldrig planen at tage på Hyman’s Seafood under mit besøg i Charleston. Jeg havde faktsik glemt den var der, inden jeg ankom til byen, men min guide om formiddagen havde nævnt den, og at Fleet Landing var mere lokal, knap så turistet, lige så god og så har de udkig over vandet.
Da stedet blev ekstra kendt i Danmark grundet Anne og Anders i 2016, svingede jeg forbi Hyman’s alligevel.

Der var dog en lang kø og det gad jeg ikke. Havde der ikke været det (hvilket er unlikely, da de ikke tager reservationer) var jeg nok gået derind. Det på trods af, at mit mål i Charleston var fine dining. Havde besøgt The Macintosh aftenen før og der var mere på programmet.

I stedet udså jeg mig nogle unikke oplevelser, som blev fundet on-the-fly via google.

Rooftop Bar I Charleston

Der bygges ikke højt i Charleston, men der er et par rooftop bars. Jeg fandt The Watch på toppen (7. Etage) af The Restoration hotel.

Her kunne de friste med gode drinks og flere appetizers på kortet så indbydende ud.

Fra taget spottede jeg bl.a Boeings specielle fragtfly. Det flyver ind og ud af Charleston lufthavn og henter dele, som produceres i South Carolina. Jeg har været på Boeings fabrik i staten Washington.

Craft cocktails i Charleston

Mens jeg sad på tagterrassen googlede jeg mig frem til mit sidste sted for en night cap.

Valget faldt på The Dewberry Hotel som har en kendt bar: The Living Room.

En meget klassisk bar i art deco look, bartender i hvid jakke, craft drinks og jazz i højttalerne.

Resten af indretningen i lokalet, er som en stylet skandinavisk dagligstue med 50’er og 60’er designmøbler.

Diskret fandt en skål spicy caramel popcorn vej frem til min plads, som gik godt med min Ichor & Glass drink.

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og du kan hjælpe andre ved at give lidt igen. Jeg vil sætte stor pris på du benytter de links jeg har til billeje og overnatning her på siden. Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling.
Billeje: Rentalcars.com | Auto Europe | CarTrawler
Overnatning: Hotels.com | Booking.com

Andre roadtrip oplevelser:

Craft Breweries i Asheville

Craft Breweries, Brew Pubs eller bryggerier. Asheville har en masse med hver deres personlighed. Arkitektonisk udforskning og gode øl i Asheville.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada