Indianapolis Motor Speedway – The Brickyard

Indianapolis Motor Speedway har masser af historie og et museum for ægte racer-fans. Du kan også køre en omgang på banen i bus eller egen hånd.

24. sep, 2016

Turens “hurtigste” oplevelse

Dagen før havde jeg misset Indianapolis Motor Speedway, så tog turen 40 km i den modsatte retning af Chicago for at få den oplevelse med.

Jeg var forbi Indianapolis Motor Speedway første gang i 2003. Længe før jeg skrev om roadtrips så en oplagt mulighed for at få det genopfrisket.

Fordi jeg havde været der før, vidste jeg også, at adgangen til den del du kan besøge til daglig, ligger i inderkredsen, så du skal køre under tribunerne når du ankommer.

Det er gratis at køre ind, og fra parkeringspladsen kan du komme lidt tættere på banen via nogle af tribunerne og nogle græsarealer.

Denne dag var det muligt at komme ud og køre i en Indy Car. Desværre betød det så, at man ikke kunne komme på rundtur ude på banen.

Alle biletterne til at komme ud at køre var for længst væk, så jeg måtte nøjes med at lytte til bilerne når de susede forbi.

Jeg var rundt på banen i 2003. I en tour bus, ikke i en Indy Car.

Golfbane og mursten på en racerbane

Indianapolis Motor Speedway er 4 km lang. Det betyder der er god plads inde i midten. Faktisk så meget plads at golfbanen Brickyard Crossing, som er nabo til Indianapolis Speedway, har 4 huller i racerbanens inderkreds.

Indianapolis Motor Speedway kaldes også for The Brickyard. Det skyldes banens belægning i mange år, som ikke var asfalt, men mursten.
Det eneste sted du kan se rester af det i dag, er en stribe ved målstregen.

Den megen plads i inderkredsen, betyder også banen kan konfigureres til andet end en oval. Ved at bruge strækninger i inderkredsen bliver Indianapolis Motor Speedway brugt til andet end NASCAR – bl.a. har Formel 1 kørt her et par gange.

Indianapolis Motor Speedway Museum

Der ligger også et museum/hall of fame som du kan besøge.

Her skal du nok være lidt bil og motorsportsinteresseret, for at synes de 10 dollars er givet godt ud.

Det er ikke et kæmpe museum og fokus er på amerikansk motorsport, men der er en lille historisk samling af biler som fortæller motorsportens og banens historie.

Med en rundtur på banen og et besøg i museet, skal du afsætte en times tid til dit besøg.

Da jeg kom ud fra museet, blev der stadig kørt ræs på banen.

Besøg en racerbane på din roadtrip

Indianapolis Motor Speedway var min første, men ikke min sidste racerbane.
Jeg har også besøgt Daytona International Speedway et par gange. Her synes jeg du får en meget bedre rundtur end på Indianapolis.
Jeg har også været til et NASCAR løb på Richmond Speedway. En superfed sydstats oplevelse, som bliver endnu bedre med et adgangskort til pitten.

Her kan du finde info om dit besøg på Indianapolis Motor Speedway og se om der er åbent for ture på banen – eller du kan komme ud og køre Indy Car.

Se indlæggets rute

Her kan du se den rute jeg kørte i beskrivelsen ovenfor.

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og du kan hjælpe andre ved at give lidt igen. Jeg vil sætte stor pris på du benytter de links jeg har til billeje og overnatning her på siden. Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling.
Billeje: Rentalcars.com | Auto Europe | CarTrawler
Overnatning: Hotels.com | Booking.com

Andre roadtrip oplevelser:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada