Nytårsparade i New Orleans

Nytårsaften i New Orleans er overraskende familievenligt og Sugar Bowl New Year’s Eve Parade er for hele familien.

31 dec, 2019

Familievenligt nytår i New Orleans

Selvom New Orleans måske ikke synes indbydende for børnefamilier, så er nytårsaften i NOLA overraskende familievenligt. Specielt to begivenheder er oplagte oplevelser, hvis du er i New Orleans med børn på nytårsaften. De er også et must, hvis du er i New Orleans for at fejre nytårsaften med et brag. Begivenhederne er nemlig en fast tradition i byens fejring af nytårsaften.

Den første er nytårsparaden – Sugar Bowl New Year’s Eve Parade. Det er en Mardi Gras lignende parade der afholdes i forbindelse med Sugar Bowl. Sugar Bowl er en College Football kamp der spilles den 1. januar i New Orleans.

Sugar Bowl New Year’s Eve Parade

Den 31. dec er de to college hold omdrejningspunkt i den store Sugar Bowl New Year’s Eve Parade, der afvikles som et Mardi Gras lignende optog gennem byen. Ruten går fra Marigny kvarteret gennem French Quarter og slutter på Canal Street. Da jeg boede i Marigny på denne tur så havde jeg taget opstilling i starten af ruten, tæt ved hvor de gjorde det hele klar.

Paraden starter forsigtigt ud med lidt officielle biler, arrangører, medier mm. efterfulgt af nogle bilklubber. Fra starten af, er der dog traditionelle Mardi Gras scenarier hvor der kastes perlekæder ud til de mange tilskuere. Herefter kommer det alle har ventet på, nemlig de store delegationer fra de to colleges der skulle spille mod hinanden i Sugar Bowl. Dette år (2019) var det Texas Longhorns mod Georgia Bulldogs.

Når et college hold tager ud for at spille en kamp, så er det ikke kun holdet der er af sted. Holdet er næsten den mindste del af det “omrejsende cirkus” der følger med. Det får du for alvor syn for, når du ser en opvisning før en College Bowl.

De to football hold gik ikke i formation, men var på nogle af de floats (vogne) som også var en del af paraden.

De to college teams + cheerleaders + marching bands var flere hundrede mennesker per skole, men der var endnu flere med i Sugar Bowl New Year’s Eve parade. Lokale skoler var repræsenteret med marching bands og der var danskeskoler, loger, klubber af forskellig art mm.

Oplev nytårsparaden i New Orleans

Sugar Bowl New Year’s Eve parade tager ca. en times tid at opleve fra start til slut. Er du ivrig kan du fange en hel del perlekæder og andet merchandise i den periode.
Her kan du finde mere info om paraden og Sugar Bowl.

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og du kan hjælpe andre ved at give lidt igen. Jeg vil sætte stor pris på du benytter de links jeg har til billeje og overnatning her på siden. Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling.
Billeje: Rentalcars.com | Auto Europe | CarTrawler
Overnatning: Hotels.com | Booking.com

Andre roadtrip oplevelser:

USAs sydligste punkt i Key West

Et kendt motive fra Key West er den store bøje ved The Southernmost Point. Kom tidligt, hvis du vil undgå den lange kø for at få et billede.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada