Ned til New Orleans og lækker Airbnb

En dejlig køretur fra Atlanta til New Orleans, med lidt Tax Free Shopping. Boede lækkert i NOLA i Airbnb og gør an farverig aften i byen.

27 dec, 2019

Køretur fra Atlanta til New Orleans

Omdrejningspunktet for denne tur, var nytårsaften i New Orleans. Jeg var sidst i New Orleans i påsken 2018 (https://www.renefrederiksen.dk/category/new-orleans-the-south/) og havde en rigtig god oplevelse i byen, der gemmer på meget mere end Bourbon Street.
Da der er nogle traditioner med nytår i New Orleans (bl.a. Sugar Bowl) og vejret ikke er hundekoldt med sne, så var det oplagt at tage tilbage og opleve mere af byen og fejrer nytår.

Jeg havde overnattet en halv time syd for Atlanta lufthavn, som jeg var fløjet til aftenen før. Jeg valgte at køre hele turen ned til New Orleans denne dag. Det betød en køretur på godt 700 km fra Atlanta i Georgia gennem Alabama og Mississippi til New Orleans i Louisiana.

Jeg krydsede ind i Alabama fra Georgia og genkendte flere byer og destinationer fra mine tidligere ture gennem Alabama. Selvom jeg vandt en time ved at krydse ind i en anden tidszone, så sprang jeg et regulært frokost-stop over. Havde ellers lyst til et gensyn med Mobile, AL, men valgte tid frem for hygge på denne del af turen.

Shopping i Louisiana

Før jeg kørte til min Airbnb i New Orleans, svingede jeg forbi Lakeside Mall til lidt shopping. Shopping står højt på manges to-do lister på en roadtrip og der kan være gode penge sparet. I Louisiana og Texas kan der være lidt ekstra sparet, da du som international rejsende kan få refunderet din sales tax. Det prøvede jeg på denne tur og har beskrevet forløbet.

Her kan du læse mere om shopping på din roadtrip.

Her kan du læse mere on Tax Free shopping i Texas og Louisiana.

Lækker Airbnb i New Orleans

Jeg boede i Airbnb på mit forrige besøg i New Orleans. Det var en super oplevelse og boede i et område af New Orleans, som jeg kom til at holde rigtig meget af, Marigny.

French Quarter er hvad de fleste forbinder med New Orleans, men der er mange andre kvarterer i samme område (downtown) som i den grad fortjener et besøg. Marigny er et af de områder. Har du bevæget dig væk fra den løsslupne stemning på Bourbon street og ledt efter live musik, har du sikkert været i Marigny. Frenchmen Street i Marigny er berømt for de mange steder med live musik og du finder mange genre på en tur gennem området.

Min Airbnb lå på Royal Street lige rundt om hjørnet fra Frenchmen street. Med den placering kunne jeg gå rundt til alt i French Quarter eller den anden vej mod Baywater området.
En Airbnb er ikke nødvendigvis billigere end et hotel, men det kan samlet give mere værdi for pengene. Min Airbnb var ikke billig, og slet ikke når det var hen over nytår, men at have en base i midten af det hele er en fed måde at opleve en by i nogle dage.
Jeg har benyttet Airbnb flere gange på roadtrips. Her kan du se nogle af stederne.

Farverige New Orleans

Jeg var godt brugt sidst på dagen med lidt jetlag og en lag køretur, så det blev ikke til den stor gå-i-byen aften. Gik dog en lille tur gennem området og fik fyldt batteriet op med en masse indtryk. Der ventede nogle gode dage i New Orleans.

Se ruten i beskrivelsen ovenfor

Her kan du se ruten jeg kørte i beskrivelsen ovenfor fra Atlanta via Alabama og Mississippi til New Orleans i Louisiana.

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og du kan hjælpe andre ved at give lidt igen. Jeg vil sætte stor pris på du benytter de links jeg har til billeje og overnatning her på siden. Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling.
Billeje: Rentalcars.com | Auto Europe | CarTrawler
Overnatning: Hotels.com | Booking.com

Andre roadtrip oplevelser:

Space Camp i Huntsville, AL

Space Camp i Huntsville, AL har fostret 5 astronauter og er hvert år inspiration for hundredevis af børn og unge med rumdrømme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada