Bjerghytte og skønne Montana

Overnatning i en bjerghytte i Montana, efterfulgt af en tur gennem et billedeskønt landskab. Dagen sluttede i byen Fort Benton.

15 sep, 2019 – Reklame*

Overnatning i bjerghytte

Efter togturen med Charlie Chew Choo, overnattede jeg på Judith Mountain Lodge. Da jeg kom til hotellet efter togturen var der tid til en øl i baren og lidt afslapning ude ved bådpladsen – dog gad vi ikke tænde op. Men hyggeligt var det.

Der er kun 12 værelser på Judith Mountain Lodge, så du skal bestille i god tid. Når du har et værelse, så er du indlagt til en super oplevelse. Der er hiking trails i området, og som morgenaktivitet, gik jeg op i bjergene (så langt som tiden tillod). Der er 3 km til en overlook hvor du kan se ind til Lewistown, men det går opad hele vejen, og jeg havde ikke afsat nok tid (regn med 3 timer for en tur-retur).

Stedet har også underholdning for børn (og voksne). Kan forstille mig det er hyggeligt at spille corn hole med en kold øl i hånden på en varm sommer dag. Judith mountain Lodge har også en restaurant til aftensmad, samt morgenmad. Det blev desværre kun til en enkelt nat inden turen gik videre.

Her kan du se mere om Judith Mountain Lodge.

Square Butte Country Club

Dagen før, havde turen fra Billings givet et sneak peak af hvordan et klassisk Montana landskab ser ud. Denne dag blev det understreget med et formidabelt udsyn fra bilen hele vejen. Fladt, landbrug, togskinner, forfald, bakker og bjerge var den skiftede udsigt dagen igennem.

Vi havde nogle små stop undervejs når det ikke længere var nok at tage billeder fra bilen. Her lærte jeg bl.a. om Hutteritter. Et Tysk religiøs way-of-life samfund, som for en hurtig forståelse kan sammenlignes med Amish, men på ingen måde har afskrevet sig teknologi og el. De er nogle af områdets bedste landmænd, og du møder dem ofte til farmers market i de forskellige byer i området. Kvinderne er nemme at kende, i deres sorte tørklæder med hvide polka-prikker.

I “byen” Square Butte, holdt vi ind ved Square Butte Country Club for et bio break. En af den type barer du ser portrætteret i film og på TV og der helt sikkert er en masse interessante historier at fortælle fra.

Ude bag baren ligger et gammelt fængsel, der stadig står den dag i dag fordi det er bygget i granit. En fin lille roadside attraction at planlægge et stop efter.

Frokost i Fort Benton

Dagens destination var byen Fort Benton. Et pragteksemplar på en af de små byer på en roadtrip jeg (og mange af jer) drømmer om at stoppe i. Fort Benton har mange års historie og patina, men stadig lidt liv samt et par større ting at stoppe efter.

Vores første stop i Fort Benton var frokost på The Club House. Et af to steder af denne type i byen, men det eneste der havde åbent denne søndag. Og vi kom kort efter kirketid, så der var mange af de lokale.

Se ruten i beskrivelsen ovenfor

Her kan du se ruten jeg kørte i beskrivelsen ovenfor fra Lewiston via Square Butte til den historiske by Fort Benton.

*Efter en rejsekonference i Billings, deltog jeg på en pressetur. Den var på fire dage og programsat med oplevelser der er perfekt til en roadtrip. Jeg var ikke forpligtet til at skrive noget bestemt. Beskrivelserne er mine egne holdninger.

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og du kan hjælpe andre ved at give lidt igen. Jeg vil sætte stor pris på du benytter de links jeg har til billeje og overnatning her på siden. Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling.
Billeje: Rentalcars.com | Auto Europe | CarTrawler
Overnatning: Hotels.com | Booking.com

Andre roadtrip oplevelser:

Royal Gorge Bridge

Royal Gorge i Colorado kan opleves fra Roayl Gorge Bridge med kig direkte knap 300 meter ned til Arkansas River.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada