Charlie Russel Chew Choo Dinner Train

Charlie Russel Chew Choo er en oplevelse på et tog, hvor du kører gennem landskabet og nyder en stor middag, efterfulgt af underholdning.

14 sep, 2019 – Reklame*

Roadtrip gennem Montana

Fra Billings gik min rute først mod nord til Lewistown og sidenhen vest på til byen Great Falls. Det var den mest scenic rute der var valgt (link til kort nederst) og der var masser af Montana-moments uden for vinduerne, og der kom endnu flere de følgende dage.

Vi havde et kort stop i Harlowton ved Sun Dog til kaffe. Byen var lidt slidt i kanten, men kaffe og kage kan altid løbe rundt. Læg dertil lidt håndværk til salg, bl.a malede sten, og du har en forretning.

Oplevelser og middag på et tog i Montana

Charlie M. Russel er en berømt kunstner med et stort tilhørsforhold til Montana. Charlie’s navn er (mis)brugt i den næste aktivitet jeg var på, nemlig Charlie Russel Chew Choo – et dinner train. Kort fortalt, et tog du opholder dig på i nogle timer mens du får serveret middag, oplever landskabet og noget underholdning.

Der var afgang 15:30 denne lørdag eftermiddag og toget var fyldt. Godt 120 personer. Du sidder ved to eller fire personers borde og så snart toget er i bevægelse begynder serveringerne. Først drinks, dernæst forret (salat), så hovedretten, prime rib roast + fixings. Til sidst en dessert og kaffe.

Der er ikke meget plads i et tog, så det kan føles kaotisk og trangt til tider, men det fungerer. På turen ud fortælles lidt om området og bl.a nogle af de broer der køres over. Landskabet er prærier og køer (og måske nogle deer). Halvvejs på turen stopper toget og lokomotivet skifter plads. Du kommer dog ikke af toget når dette sker.

Når maden er overstået går en troubadour gennem toget og underholder med sang og hø-hø humor. Når to tredjedele af retur-turen er kørt, skal du holde øje med landskabet udenfor toget. Her dukkede cowboys op som red langs toget i fuld galop og skød om sig. De bragte toget til standsning ud for en lille western kulisse hvor de og en håndfuld glædespiger kom ombord og “fravristede” kontanter fra gæsterne på toget.

Prøv selv Charlie Russel Chew Choo

Samlet set er en tur med Charlie Russel Chew Choo en fin oplevelse. Jeg vil dog ikke anbefale det til børn. Ikke at der er noget ulødigt på turen, men det er fire timer hvor du skal sidde på din plads og lytte og spise. Oplevelsen med cowboyderne er ikke videre børnevenlig i den forstand, at det langt fra er alle der har lige godt udsyn til præcis hvad der sker uden for toget, hvorfor du kan risikere at gå glip af det. Ikke optimalt hvis du har solgt turen ind til et barn på det. Denne aften var der dog heller ikke mange børn med.
Er du i det centrale Montana og mangler lidt underholdning i weekenden, så tjek deres hjemmeside og se om der er et Charlie Russel Chew Choo den dag du er der.

Se ruten i beskrivelsen ovenfor

Her kan du se ruten jeg kørte i beskrivelsen ovenfor fra Billings og nordpå til Lewistown.

*Efter en rejsekonference i Billings, deltog jeg på en pressetur. Den var på fire dage og programsat med oplevelser der er perfekt til en roadtrip. Jeg var ikke forpligtet til at skrive noget bestemt. Beskrivelserne er mine egne holdninger.

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og du kan hjælpe andre ved at give lidt igen. Jeg vil sætte stor pris på du benytter de links jeg har til billeje og overnatning her på siden. Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling.
Billeje: Rentalcars.com | Auto Europe | CarTrawler
Overnatning: Hotels.com | Booking.com

Andre roadtrip oplevelser:

Bryce Canyon National Park

Bryce Canyon National Park er ikke den største, men parkens utrolige landskab efterlader ofte det største indtryk på de besøgende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada