Billings, Montana

Billings er den største by i Montana og har et fint downtown område. Billings har alt, inkl. et overlook ved Sacrifice Cliff.

11-13 sep, 2019

Downtown Billings

Jeg havde base i Billings, Montana nogle dage i forbindelse med en konference. Jeg havde ikke tid til at udforske alt ved byen, men fik dog opsnuset et par ting som byen og området er kendt for.

Billings er den største by i Montana med 110.000 indbyggere. Det lyder måske ikke af meget, men staten Montana har ca. en million indbyggere og selve staten er på størrelse med Tyskland.

Størrelsen på Billings betyder, du kan finde alt i byen. Ikke nødvendigvis downtown, men langs den gennemgående I-90 finder du mange af de store kæder. Montana er iøvrigt oplagt at shoppe i, da de har 0% i sales tax (hvilket betyder at prisen du ser skiltet er det du betaler).

Her kan du se mere om shopping på din roadtrip.

Downtown området i Billings er kompakt og kan opleves til fod. Byens arkitektur er ikke lige heldig alle steder, men der er perler rundt om i byen.

Der er også et godt udvalg af mad & drikke steder. Jeg nåede kun at besøge et par af dem, men af de mere kendte kan nævnes:

Breweries og alkoholregler i Billings

Der er flere breweries i Billings og de fortjener et besøg. Om ikke andet, så for at høre mere om de finurlige alkoholregler der er i byen – og til dels staten. Bl.a. en opdeling af øl og stærk alkohol, som ikke altid må serveres samme sted.
Jeg stiftede bekendtskab med flere af bryggerierne via de arrangementer jeg var til, hvor det var lokal øl der blev serveret.

Billings som base

Billings kan fungere som en god base eller gennemfartsby, hvis du skal besøge Bighorn Canyon, Devils Tower, Little Bighorn Battlefield eller Pompeys Pillar.

Sacrifice Cliff I Billings

Er du kun på gennemfart må du ikke snyde dig for et kig ud over Billings fra Sacrifice Cliff. Den ligger ved Four Dances Trailhead. Herfra er der en kort gå tur ud til kanten og er fantastisk view ud over Billings.

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og du kan hjælpe andre ved at give lidt igen. Jeg vil sætte stor pris på du benytter de links jeg har til billeje og overnatning her på siden. Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling.
Billeje: Rentalcars.com | Auto Europe | CarTrawler
Overnatning: Hotels.com | Booking.com

Andre roadtrip oplevelser:

Bryce Canyon National Park

Bryce Canyon National Park er ikke den største, men parkens utrolige landskab efterlader ofte det største indtryk på de besøgende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada