Pizza og havfruer i Great Falls, Montana

Great Falls i Montana er stor nok til at tilfredstille de fleste en aften eller to. Sip’n’Dip er et must-see. Eneste sted med levende havfruer i miles omkreds.

16 sep, 2019 – Reklame*

Historiske Hotel Arvon

Jeg havde to nætter i Great Falls og tjekkede ind på det historiske Hotel Arvon. Bygningen husede stalde i gamle dage, men renoveringen har ikke efterladt mange spor fra den gang. Hotel Arvon er dog gennemført og værelserne fine.

Har du lyst til et hyggeligt boutique hotel til din overnatning i Great Falls, kan du finde mere info her.

Brewery og pizza i Great Falls

Denne aften var afsat til at se nærmere på Great Falls, og byen blev først nydt lidt til fods.

Aftenens middag blev indtaget på Mighty Mo Brewing hvor vi nød noget lokal øl og pizza. Mighty Mo Brewing bager deres pizza i træfyrede ovne, så stedet har en smoky feel to it og selv denne mandag var der fyldt godt op.

De fleste breweries tilbyder muligheden for flights (smagsprøver på øl). På den måde kan du smage på flere varianter uden at fylde dig med øl.

Bryggeri og øl-ordbog

Taste (smagsprøve)
Hos de fleste breweries kan du smage en lille mundfuld inden du beslutter dig for at købe en fuld størrelse øl. Det kan være du gratis får lov at smage en mundfuld fra en eller to øl, inden du vælger den du gerne vil have et helt glas af.

Flight
Hvis du ikke kan vælge mellem de mange muligheder, kan du købe en Flight. Det er x antal mini fadøl hvor du kan vælge - eller få hjælp til - at sammensætte flere af de varianter bryggeriet har i hanerne.

Pitcher
Hvis er en gruppe på bar og ikke gider rende i baren i tide og utide, kan i bestille en Pitcher. Det er en kande med øl. Ofte vil man ikke købe en Pitcher med craft beer, men lager/pilsner typer.

Growler
Mange breweries har også salg af øl ud af huset. Det kan være dåser af eget bryg men det kan også være en Growler. En Growler er en stor flaske på knap 2 liter. Du kan købe en på bryggeriet og tage med hjem. Eller du kan medbringe din egen og få den fyldt op med din yndlingsøl og tage med hjem.

Crowler
Nogle breweries har mulighed for at tappe deres øl på dåse. En øldåse hedder en can på engelsk - can of beer. Køber du en dåse med fra bryggeriet, hedder det en Crowler (samme som Growler, men med C som i can). Nogle steder kan de gøre det på bestilling, mens du venter. Andre steder har de måske ikke alle deres øl på dåse.

Squealers
Du kan også støde på en mindre udgave af en Growler som hedder en Squealer. Den har plads til knap en liter øl.

Bomber
En bomber er en flaske større end de normale 33 cl. Ofter på lidt mere end end halv liter. Modsat en Growler, kan du ikke få den fyldt med valgfrie øl eller genbruge den.

Besøg Mighty Mo Brewing

Frister friskbagt pizza og lokale øl når du besøger Great Falls, så kan Mighty Mo Brewing klart anbefales. Find mere info her.

Sip’n’Dip i Great Falls

Aftenen sluttede på en institution i Great Falls: Sip’n’Dip. Hvis du en dag kommer forbi Great Falls, og spørger hvad du skal opleve, vil Sip’n’Dip blive nævnt. Det er nok det mest kitschede sted i hele Montana, men det fungerer. Gemt af vejen på O’haire Motor Inn Motel, ligger en lounge for gæster og lokale. Indretningen er 200% Tiki Bar og vil nok afskrække mange fra at slå sig ned og nyde en drink.

Men falder du for det, så er der fuld skrue på hyggen og store drinks. Den største, en Fishbowl, har navn i familie med stedets helt store trækplaster: Havfruer og Havmænd.

Bag baren er to store vinduer der kigger ud i motellets pool. Når gæsterne ikke længere har adgang til poolen, dukker en havfrue (eller havmand) op, og svømmer i vandet til glæde for barens gæster.

Vil du selv opleve en havfrue vinke til dig mens du sidder i baren, så kan du finde mere info her.

*Efter en rejsekonference i Billings, deltog jeg på en pressetur. Den var på fire dage og programsat med oplevelser der er perfekt til en roadtrip. Jeg var ikke forpligtet til at skrive noget bestemt. Beskrivelserne er mine egne holdninger.

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og du kan hjælpe andre ved at give lidt igen. Jeg vil sætte stor pris på du benytter de links jeg har til billeje og overnatning her på siden. Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling.
Billeje: Rentalcars.com | Auto Europe | CarTrawler
Overnatning: Hotels.com | Booking.com

Andre roadtrip oplevelser:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada