Little Wild Horse Canyon

Little Wild Horse Canyon er en mindre kendt udgave af de berømte Antelope Canyons, men byder på samme lignende oplevelser i farverige, snævre kløfter.

12 april, 2022

Find vej til Little Wild Horse Canyon

Little Wild Horse Canyon er en slot canyon (snæver kløft) nær Goblin State Park i Utah. Du kender måske ikke navnet, men Little Wild Horse Canyon er samme type oplevelse som den mere populære Antelope Canyon. Modsat Antelope Canyon, er det gratis at opleve Little Wild Horse Canyon og du kan være heldig at være den eneste i området, hvilket giver dig en mere intim oplevelse end ved Antelope Canyon.

Little Wild Horse Canyon ligger i et stort øde område. På din tur derud kommer du måske i tvivl om, hvorvidt du er på rette vej, da der ikke er skilte eller andet der guider dig på vej. Benytter du Google Maps som GPS kan du dog fint finde stedet og blive ledt derud.

Little Wild Horse Canyon på et par timer

For rigtig at opleve Little Wild Horse Canyon, skal du ud og gå i nogle timer. Fra p-pladsen går du mod kløften på en bred sti, der gradvist snævre ind. Efter et kvarter får du de første indikationer på, hvad der venter dig længere inde. Little Wild Horse Canyon kan opleves som en rundtur i området. Det vil nok tage dig 3-4 timer at komme hele vejen rundt. Her du ikke tiden, kan du opleve de smalleste steder på et par timer.

Kløften i Little Wild Horse Canyon har formation som et V. Det betyder den er smal i bunden, og åben mod himmelen. Du skal være godt gående for at få mest muligt ud af oplevelsen. Turen gennem Little Wild Horse Canyon byder på snævre, lidt klaustrofobiske og komplicerede passager, men vil være mulige at komme igennem for de fleste. Stien rundt i området er ikke ensrettet, så du kan møde andre der komme den modsatte vej. Nogle steder kan det være en udfordring og du eller de, må bakke ud for at komme forbi hinanden.

Billederne har svært ved at vise dimensionerne, men når det er snævrest er det kun en fods bredde eller mindre i bunden. Lidt længere oppe kan der være for smalt til skuldrerne, hvorfor du må møve dig sidelæns igennem nogle steder. Læg dertil diverse hældninger og udhæng, som som gåturen til en full-body oplevelse.

Pas på i Little Wild Horse Canyon

Little Wild Horse Canyon ligger et godt stykke fra alting. Den nærmeste by, Hanksville, ligger en times kørsel væk. Det betyder du skal forberede dig på dit besøg. Der kan være rigtig varmt i området om sommeren, så sørg for at tage rigeligt med vand derud. Ikke kun i bilen med også når du bevæger dig ind i Little Wild Horse Canyon.

I de snævre passager kan være fristende at tage alternative ruter og i stedet kravle lidt op. Det, sammen med de snævre passager og glatte overflader, kan være opskriften på uheld og skader. Der er langt til hjælp, muligvis ikke andre i området og måske ikke mobildækning i området, så vær forsigtig og forberedt hvis skaden sker.

Slot canyons er livsfarlige i regnvejr. Selvom vejret ser fint ud når du begynder, så er det ikke sikkert det holder de 3-4 timer du er i området. Tjek vejret inden du begiver dig derud. Selv små regnskyl, kan sende meget vand genne en slot canyon som Little Wild Horse Canyon.

Besøg Little Wild Horse Canyon

Her kan du finde mere info om Little Wild Horse Canyon. Der er åbent året rundt og der opkræves ikke gebyr for at besøge og benytte området. Little Wild Horse Canyon ligger nær Goblin Valley State Park. Vil du besøge Goblin, skal du betale for adgang.
Her kan du se lidt mere info om Little Wild Horse Canyon.

Find Little Wild Horse Canyon

Little Wild Horse Canyon ligger lidt væk fra alting midt i et øde område af Utah. Du kan dog nemt finde stedet med en GPS. Du finder det nemmest ved at bruge Google Maps som GPS, hvor du (i et område med forbindelse) kan zoome ind på kortet og finde p-pladsen til Little Wild Horse Canyon. Med en almindelig GPS, skal du køre efter denne adresse: Co Rd 1013, Green River, UT 84525, USA. Her kan du se stedet på Google Maps.

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og du kan hjælpe andre ved at give lidt igen. Jeg vil sætte stor pris på du benytter de links jeg har til billeje og overnatning her på siden. Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling.
Billeje: Rentalcars.com | Auto Europe | CarTrawler
Overnatning: Hotels.com | Booking.com

Andre roadtrip oplevelser:

Dinosaur National Monument

Dinosaur National Monument har mere end 1000 fossiler udstillet som du kan komme tæt på. Der er også helleristninger rundt om i parken.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada