Planlagt opladning af min Tesla

På lange køredage, kan du planlægge din opladning så det passer med frokost, seværdigheder eller andre aktiviteter på din roadtrip.

Planlagt opladning på en lang dag

På trejdedagen var den planlagte rute på 580 km fra Topaz Lake, via Lake Tahoe til Truckee (for at lade). Derfra gennem Lassen Volcanic National Park til Redding og endelig Mt. Shasta.

580 km var længere end min Tesla kunne køre på en fuld opladning, så havde indlagt en opladning i Truckee inden jeg kørte ind i et mere øde område (hvad angår ladere). Jeg ankom med 38% til Truckee og ladte op i 46 minutter til 97%. Tiden brugte jeg på en frokost og lære lidt flere funktioner på bilens skærm.

Når du kører en roadtrip i en elbil, vil der sikkert være dage hvor ladning midt på dagen er nødvendigt, for at du kan nå derhen du gerne vil. I stedet for at se det som en udfordring for en roadtrip i elbil, så se det som en mulighed for at slå flere fluer med et smæk. I det her tilfælde passede det med frokosten. Andre gange på turen var der lademuligheder ved shopping destinationer og seværdigheder.

Regenerativ opbremsning på vej til Redding

Da jeg begyndte på turen ud af Lassen Volcanic National Park, havde jeg 45% på batteriet. De første 35 kilometer gik ned af bakke, så GPS sagde jeg ville have 49% tilbage når jeg nåede ud af parken. Det holdt dog ikke helt. Den endte på 45%, så havde genvundet mit strømforbrug efter 35 km. Jeg skulle i alt køre 113 km til en lader i Redding. Da jeg nåede den, havde jeg 39% tilbage på batteriet.

I Redding brugte jeg 20 minutter på at oplade fra fra 39% til 80%. Jeg skulle køre 100 km mere denne dag til min overnatning i Mt. Shasta, men jeg skulle videre næste morgen til Klamath Falls (128 km), så fyldte op, så jeg kunne køre tidligt dagen efter, uden at skulle finde en lader først.

Tilbage til artiklen om 6000 km roadtrip i en Tesla

Lej en Tesla til din roadtrip

Tesla og elbiler er mulige at leje på flere destinationer i USA. Tesla er det primære mærke, der udbydes af Hertz. Andre mærker introduceres løbende, bl.a. Polestar, som også dukker op i søgeresultaterne. Det er muligt at leje Tesla modellerne 3 og Y. Model 3 er en midsize personbil og Model Y er en SUV. Find detaljer og priseksempler via linket.

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og du kan hjælpe andre ved at give lidt igen. Jeg vil sætte stor pris på du benytter de links jeg har til billeje og overnatning her på siden. Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling.
Billeje: Rentalcars.com | Auto Europe | CarTrawler
Overnatning: Hotels.com | Booking.com

Populære billeje byer

Her finder du detaljeret info om, hvordan du nemmest lejer bil på en række populære destinationer.Andre roadtrip oplevelser:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada