Tesla Destination Charger

Jeg testede en Tesla Destination Charger ved Crater Lake National Park. Det var ikke strengt nødvendigt, men fint at prøve.

Hvad er en Destination Charger?

En Destination Charger er en mindre kraftig oplader, der kan sammenlignes med en hjemmelader. Du finder Tesla Destination Chargers på hoteller og destinationer, hvor der måske ikke er infrastruktur til en supercharger.
Jeg overnattede ikke nogen steder med en Destination Charger på denne roadtrip. Til gengæld mødte jeg dem på min tur ved turistattraktioner og små byer.
Jeg havde ikke planlagt at teste Destination Chargers på denne roadtrip, da det er for tidskrævende at planlægge en roadtrip efter disse.

Tesla Destination Charger ved et tilfælde

Jeg ladte min Tesla op i Klamath Falls, inden jeg kørte ud til Crater Lake National Park og videre til Bend. En tur på 265 km. Det er ikke noget problem at køre i en Tesla Model Y, også selvom der er lidt bakker ved Crater Lake. Jeg ladte op fra 11% til 78% på 40 minutter i Klamath Falls. En fin mængde strøm til dagens tur.
Mens jeg ladte op, kunne jeg på GPS se, at der lå en offentlig tilgængelig Destination Charger ved Crater Lake, så besluttede mig for at teste den af, hvis den var ledig.

De fleste Tesla superchargers er på 150 eller 250 kW. Der er også nogle 72 kW flere steder. En Destination Charger er på 16 kW. Det tager derfor længere tid at lade op. Ved Crater Lake hænger Destination Charger ved et større besøgscenter, så du kan nuppe en morgenmad eller frokost mens du lader.
Jeg Ladte op fra 56% til 63% på 36 minutter. Jeg fik aldrig laderen op over 10kW. Min opladning ved en Destination Charger var ikke nødvendig. Jeg havde 27% tilbage da jeg nåede til Bend. Den havde været 20% uden mit besøg ved en Destination Charger.

Spørgsmål og svar om Tesla destination charger

Hvordan adskiller Tesla Destination Chargers sig fra Superchargers i forhold til opladningshastighed og tilgængelighed på tværs af USA?
Destination Chargers er ofte placeret ved hoteller, restauranter og turistdestinationer. Destination chargers er langsommere til at lade, men er fine hvis du skal overnatte eller bruge nogle timer på oplevelser. Superchargers er designet til hurtig opladning undervejs på din roadtrip.

Hvilke overvejelser skal jeg gøre sig, når man planlægger ruter baseret på tilgængeligheden af Destination Chargers versus Superchargers?
Når du planlægger din rute, bør du overveje din daglige køreafstand og tilgængeligheden af Superchargers for hurtig opladning. Destination Chargers er mere praktiske ved hoteller, restauranter og turistdestinationer.

Hvordan påvirker brugen af Destination Chargers overnatningsvalg og stop under en road trip i en Tesla i USA?
Brugen af Destination Chargers kan påvirke dit valg af overnatning, der tilbyder denne facilitet, hvilket både kan være bekvemt og økonomisk fordelagtigt.

Tilbage til artiklen om 6000 km roadtrip i en Tesla

Lej en Tesla til din roadtrip

Tesla og elbiler er mulige at leje på flere destinationer i USA. Tesla er det primære mærke, der udbydes af Hertz. Andre mærker introduceres løbende, bl.a. Polestar, som også dukker op i søgeresultaterne. Det er muligt at leje Tesla modellerne 3 og Y. Model 3 er en midsize personbil og Model Y er en SUV. Find detaljer og priseksempler via linket.

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og du kan hjælpe andre ved at give lidt igen. Jeg vil sætte stor pris på du benytter de links jeg har til billeje og overnatning her på siden. Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling.
Billeje: Rentalcars.com | Auto Europe | CarTrawler
Overnatning: Hotels.com | Booking.com

Populære billeje byer

Her finder du detaljeret info om, hvordan du nemmest lejer bil på en række populære destinationer.Andre roadtrip oplevelser:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada