Rockport, MA er underlig med alkohol, Roadtrip 2009

hummer_rockport

Vi stævner ud fra Gloucester, MA på hval-safari søndag morgen. Men byen er fuldt booket, så vi bor tæt ved i Rockport. En af turens dyreste overnatninger, da det er et ferie paradis med store kasser (huse g andet) og masser af turister. Så her kan de tage lidt ekstra for et motel værelse og kalde det for en Inn i stedet.
Skal dog for en god ordens skyld nævne at der er lidt mere luksus i dette ophold, med bl.a. fladskærm og HD kanaler.

Efter check-in gik vi ned i byen for at se på havnen, havet og få turens første hummer.
Der var ikke noget der sprang i øjnen indtil vi havde gået rundt i turistmængden et stykke tid. I forhold til antallet af mannesker var der forbavsende få spisesteder. Og nu vi tænkte efter, så havde vi ikke set en eneste pub.

Vi fik bord på 7 Waves Resturant med kig ud over havnen. Vores søde tjener kom så over og tog imod vores bestilling. Først skulle hun dog gøre opmærksom på, at man kun kunne bestille alkohol hvis man også bestilte mad. Det var en lokal lov der gjaldt i Rockport, MA.
Fint med os, da vi alligevel var der for at få noget hummer. 1,25 pund hummer til 17 dollars, men sikke et svineri. Og skal jeg være helt ærlig, så er hummer en smule opreklameret. Mængde af arbejde kontra udbytte gør det til et træls måltid. Ikke sidst gang vi fik hummer, men de næste gange bliver det i en anden form.

Tags: , , ,

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året. Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA. God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.

2 Enlightened Replies

Trackback  •  Comments RSS

 1. Fik en besked på twitter om, at byen var helt tørlagt indtil for et par år siden. Utroligt den kunne køre som turiststed, da der her, som i så mange andre steder i USA, søttes stor pris på øl. Og der leves ufattelig meget godt, lokalt øl. Er ved at samle en liste med øl drukket på denne tur og den vokser med en eller flere nye hver dag.

  Mht. hummere, så har jeg også prøvet Red Lobster (Flagstaff, Arizona), men det kan ikke sammenlignes. I Rockport sad vi med udkig over selvsamme havn som hummerne blev landet i. Men det er noget griseri at spise.
  Derfor gik vi også over til retter hvor hummeren var pillet for os, de næste par dage. Specielt en lobster roll til frokost kan anbefales. Let, frisk og super velsmagende. Og billigt.

 2. Kim Andersen says:

  Hmm…lidt underlig lov i forhold til mange andre steder, men hva’.

  Hummer er en dejlig spise, men som du også selv siger, så bliver det hurtigt noget svineri, da der skal moses, knækkes, graves og hvad ved jeg, for at få det gode kød.

  Jeg fik hummer på Red Lobster i Florida, da jeg var derovre sidste år, og det kan godt anbefales. Man skal bare være opmærksom på at man har et stykke arbejde foran sig, inden man kan nyde maden 🙂

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA? Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco

Her kan du finde overnatning i: Chicago, Las Vegas.

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top