Cowboy-hovedstad med sygdom

Fra Fort Stockton gik turen op til Bandera – Cowboy Capital of the World – Cowboy hovedstad – og bød på en 24-timers virus og sygdom.

Støv, sol og lækker Mustang i Fort Stockton

Efter en varm eftermiddag med lækre biler to vinden til henunder solnedgang. Fordi det er ørkenområde og det ikke har regnet i lang tid (siden oktober flere steder) så er landskabet eroderet flere steder og lidt blæst skaber hurtigt støvstorme. Lige uden for hotellet så det sådan ud og ned gennem byen ramte man flere af disse når man kørte rundt.
Der var dog også perioder med lidt ro, hvor man kunne nyde solnedgangen og selvom motivet ikke altid var det mest idylliske, så fik jeg nogle ret gode solnedgange.Næste morgen tog jeg ned i den historiske bydel (var nu ikke videre spændende) i håbet om at finde nogle flere af de lækre biler der skulle køre race, men der var ikke nogen. Fandt dog en enkelt lækker slæde i form af en klassisk Ford Mustang cabriolet.

For at understrege den lidt kedelige midtby er her et par skud af området.I fuld fart mod Bandera med dårlig mave

Dagens tur var på 4.5 time + det løse. Dagen startede dog ikke for godt da jeg havde fået dårlig mave. Umiddelbart gav jeg en ringe pizza fra Pizza Hut skylden (eller min vente cola).

På vejen mod Bandera fik jeg det dårligere. Ikke den bedste rute at have det sådan, da der var langt mellem de mulige stop. Fra Fort Stockton til den næste by er der 107 miles (170 km) og ingen stop undervejs.
Jeg kunne mærke kroppen blev mere træt end normalt og muskler og led blev ømme. Der var nu rigtig langt til Bandera.

I Bandera fandt jeg et lille hyggeligt overnatningssted på River Front Motel. Det ligger i den ene ende af hovedgaden og man kunne nemt gå rundt og se byen. Jeg trodsede min dårlighed og gik lidt rundt.

Jeg kunne ikke alæse i byen hvorfor den var Cowboy Hovedstad, og wiki giver heller ikke mange svar, andet end at byer er grundlagt af polske immigranter.

Bandera Saloon

Det var torsdag da jeg var i Bandera, så jeg havde håbet på en hyggelig aften i byen med de lokale.
På min tur gennem byen fandt jeg også det perfekte sted ‘Bandera Saloon’. Mens jeg gik rundt og udforskede byen holdt jeg en pause og nuppede en øl. Stedet var autentisk fra ende til anden og jeg er sikker på det har dannet ramme om en masse shindigs gennem tiden.Sådan skulle det dog desværre ikke gå. Jeg gik tilbage til motellet og ind fra varmen. Jeg havde ikke fået det bedre, snarer tværtom. Jeg lagde mig lidt og vågnede et par timer senere.
Der var nu fyldt på motellet og jeg kunne høre folk sad ude og hyggede sig så jeg satte mig ud på terassen for at få en øl inden jeg skulle op i byen og nyde lidt mad og lidt flere øl, men kroppen var træt.
Jeg lagde mig lidt igen og vågnede omkring kl 21. Men jeg måtte kaste håndklædet i ringen. Bandera skulle opleves fra motellet og jeg gik i seng og sov igennem til kl 9 næste morgen.

En god lang nats søvn var lige hvad kroppen havde brug for, så dagen derpå var alt ved det gamle og jeg kunne nyde resten af turen uden skavanker.

Se alle indlæggene fra påskens roadtrip

Læs om forberedelserne, ankomst og immigration, alle oplevelserne, inklusiv ridetur, skydning, racerløb, udkants-kunst mm., min lejebil, madoplevelser m.fl.

Andre roadtrip oplevelser:

Route 66 i New Mexico og Texas

Route 66 og motorvejen er en og samme vej gennem det meste af New Mexico. I de små byer finder du dog stadig gode Route 66 oplevelser.

Segway Tour in Dallas Texas

Segway tour i Dallas, Texas

Min segway tour i Dallas tog mig tilbage til mordet på JFK, forbi verdens største bronze udsmykning og fik en high five af en kanin.

Terlingua Ghost Town i Texas

Mit stop i Terlingua Ghost Town bød på aftensmad i en spøgelsesby, afslappet forhold til toiletskyl og mødet med min første klapperslange.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada