En hyggelig hytte ved floden

Bandera er en lille by med få overnatningsmuligheder. Ved ren tilfældighed fandt jeg nok byens mest hyggelige med perfekt beliggenhed og god pris.

River Front Motel

Kigger man på Hotels.com for at finde overnatning i Bandera, så er det nærmeste 26 km væk i byen Boerne. Jeg kunne dog se ud at google maps at der skulle være noget overnatning i byen så jeg kørte stille og roligt ned af hovedgaden indtil jeg fandt noget. For enden af hovedgaden ligger River Front Motel. Det ligger på en stille sidevej, rigtig idyllisk og tæt på en opdæmning af floden som benyttes som den lokale ‘strand’.

Jeg havde ikke bestilt på forhånd, men var heldig at der var et ledigt værelse tilbage. Eller rettere hytte, for man får enten en hytte for sig selv eller et lille dobbelthus med en lille front porch, havestole og det hele.Hyggelig på ydersiden – endnu mere hyggelig på indersiden

Selvom det er hyggeligt og idyllisk, så kan man godt se det har lidt år på bagen. Sammen med prisen (69$ + tax) så det var med nedtonet forventning jeg åbnede døren til værelset, men den var ubegrundet. Værelset spillede max. Klinker på gulvet for nemt at kunne holde det rent, men resten af indretningen var som at træde ind i en bjælkehytte og tilbage i tiden, inklusiv en solid gyngestol. Væggene var hvide og udsmykket med symboler. Ved første øjekast kunne det ligne runer eller et forsøg på at opfinde sit eget sprog (eller måske lidt mere okkult) men det var gengivelser af brændemærkninger (dem man bruger til kvæg) og passede super ind når nu man var i Cowboy Capital of the World.


Se alle indlæggene fra påskens roadtrip

Læs om forberedelserne, ankomst og immigration, alle oplevelserne, inklusiv ridetur, skydning, racerløb, udkants-kunst mm., min lejebil, madoplevelser m.fl.

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og du kan hjælpe andre ved at give lidt igen. Jeg vil sætte stor pris på du benytter de links jeg har til billeje og overnatning her på siden. Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling.
Billeje: Rentalcars.com | Auto Europe | CarTrawler
Overnatning: Hotels.com | Booking.com

Andre roadtrip oplevelser:

Navajo Bridge og Horseshoe Bend

Efter Grand Canyon North Rim var målet byen Page. Vi havde booket en sejltur på Lake Powell sidst på dagen, så der var god tid på den korte tur til at gøre stop ved Navajo Bridge og Horseshoe Bend.

Vores suite på THE Hotel i Las Vegas

70 kvm, stue med sofagruppe og lænestol, arbejdsplads, stor fladskærm, soveværelse med to dobbeltsenge, stort klædeskab og TV, marmor badeværelse, tv på badeværelset mm.

Palo Duro Canyon, Texas

Palo Duro Canyon byder på farverige og kuperede oplevelser i Texasn panhandle. Det flade landskab åbner op til USAs anden største canyon.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada