En hyggelig hytte ved floden

Bandera er en lille by med få overnatningsmuligheder. Ved ren tilfældighed fandt jeg nok byens mest hyggelige med perfekt beliggenhed og god pris.

River Front Motel

Kigger man på Hotels.com for at finde overnatning i Bandera, så er det nærmeste 26 km væk i byen Boerne. Jeg kunne dog se ud at google maps at der skulle være noget overnatning i byen så jeg kørte stille og roligt ned af hovedgaden indtil jeg fandt noget. For enden af hovedgaden ligger River Front Motel. Det ligger på en stille sidevej, rigtig idyllisk og tæt på en opdæmning af floden som benyttes som den lokale ‘strand’.

Jeg havde ikke bestilt på forhånd, men var heldig at der var et ledigt værelse tilbage. Eller rettere hytte, for man får enten en hytte for sig selv eller et lille dobbelthus med en lille front porch, havestole og det hele.Hyggelig på ydersiden – endnu mere hyggelig på indersiden

Selvom det er hyggeligt og idyllisk, så kan man godt se det har lidt år på bagen. Sammen med prisen (69$ + tax) så det var med nedtonet forventning jeg åbnede døren til værelset, men den var ubegrundet. Værelset spillede max. Klinker på gulvet for nemt at kunne holde det rent, men resten af indretningen var som at træde ind i en bjælkehytte og tilbage i tiden, inklusiv en solid gyngestol. Væggene var hvide og udsmykket med symboler. Ved første øjekast kunne det ligne runer eller et forsøg på at opfinde sit eget sprog (eller måske lidt mere okkult) men det var gengivelser af brændemærkninger (dem man bruger til kvæg) og passede super ind når nu man var i Cowboy Capital of the World.


Se alle indlæggene fra påskens roadtrip

Læs om forberedelserne, ankomst og immigration, alle oplevelserne, inklusiv ridetur, skydning, racerløb, udkants-kunst mm., min lejebil, madoplevelser m.fl.

Tags: , , , ,

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året. Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA. God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA?
Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco
Billig overnatning i Las Vegas
Billig overnatning i Chicago

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top