Lake Mead National Recreation Area

Lake Mead er skabt af den opdæmning af Colorado River som Hoover Dam er. Efter vores oplevelser ved Hoover Dam og Hoover Dam Bypass kørte vi ind i Lake Mead National Recreation Area og kørte nordpå til St. George.

Lake Mead – en oase i varmen

Lake Mead er det eneste vand i nærheden af Las Vegas, så det er et populært område. Specielt i højsæsonen og på en dag som denne, hvor vi havde 46 grader. Der ligger en række marinaer langs søen og et stykke inde ligger et golf resort (som ikke lignede noget man kunne komme i nærheden af for menneskepenge).


Bjerge og kløfter ved Lake Mead

Jeg havde ikke sat mig så meget ind i hvad Lake Mead havde at byde på. På google maps lignede det mest af alt kedelig ørken, men landskabet overraskede.
Ligesom man er kommet allerlængst væk fra alting kommer der lidt bjerge og kløfter. Selvom der var stegende hedt, valgte vi at bruge lidt tid med at udforske en lille bakketop med en super udsigt over området.Klik på billedet for fuld størrelse

Indbydende klipper ved Lake Mead

Bjerge og kløfter er ikke det eneste Lake Mead har at byde på. På vej ud af området mod nord kommer man igennem et område med røde, bløde klipper som praktisk talt indbyder til at blive kravlet på. Eneste problem var blot, at der var så varmt som der var, så man kunne ikke rigtig bruge hænderne da det var for varmt at røre ved.

Klik på billedet for fuld størrelse

Toiletter uden træk og slip ved Lake Mead

Selvom der var picnic borde og anlagte stier i området var man ikke i tvivl om, at man var langt ude på landet. Et kig på toiletterne er en god indikator på, hvort langt væk fra alting man er. Når der er skorstene (udluftning) på toilethuset, så er der ingen vand og som oftest heller ingen strøm.

På vej mod St. George

Selvom vi havde forladt Lake Mead National Recreation Area og kørte mod St. George for natten, så var det stadig til tider et spetakulært landskab. Noget vi skulle opleve en del af de næste par dage hvor turen gik via Zion National Park, Grand Canyon North Rim, Horseshoe Bend, Lake Powell, Antelope Canyon og Monument Valley mm.


klassiske_rute_01

Klik på billedet for at se komplet kort.

number_22_orOplevelsen ovenfor er fra et af de mange stop på den klassiske roadtrip rute på USA’s vestkyst. Den klassiske rute er oplagt til en tre ugers roadtrip i USA. Den byder på et varieret udvalg af oplevelser med bl.a store og små byer, kyststrækninger, strand, ørken, skov, bjerge, interstates, highways og byways.

Her kan du se et detaljeret kort over ruten og alle oplevelserne på den klassiske roadtrip rute som bl.a inkluderer San Francisco, Highway 1, Hearst Castle, Los Angeles, Route 66, Grand Canyon, Monument Valley, Antalope Canyon, Hoover Dam, Las Vegas, Death Valley og Yosemite National Park m.fl.

Vurder indlægget

Hvis du synes om indlægget, så vil jeg sætte pris på en vurdering nedenfor. Du skal blot klikke på det antal stjerne du synes det fortjener. Du er også velkommen til at give en like på Facebook eller Google Plus via knapperne øverst til venstre. På forhånd tak.

Tags: , , , , ,

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året.Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA.God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA?
Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco
Billig overnatning i Las Vegas
Billig overnatning i Chicago

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top