Halloween i USA

Jeg har ikke selv holdt Halloween i USA, men er man i staterne i september og oktober så er man ikke i tvivl om, at det er højtid som amerikanerne går uhyre meget op i.

Halloween starter tidligt

Jeg var i USA i september og der er de allerede godt i gang med forberedelserne. Rundt om i USA er der så småt ved at komme gang i græskar salget og kommer man lidt uden for byerne kan man opleve de store græskarmarker hvor der er ´pluk selv´ og ofte gjort en del ud af stedet med underholdning for hele familien.

Vi så græskar til salg i supermarkeder fra under en dollar op op til 4 dollars.

Stort halloween-udbud i storbyerne

Inde i San Francisco, tæt ved Fishermans Wharf og Pier 39, havde en driftig sælger set sit snit til at udnytte nogle tomme butikslokaler.

I to etager var der alt hvad man overhovedet kunne tænke sig til at pynte op med – hvad enten det var kostumer, sminke, udendørsudsmykning mm.

Crazy hus udsmykning og musik

Vi så ikke nogen udsmykkede huse på denne tur (nok lige lidt for tidligt) men de er der og i nogle tilfælde står de ikke tilbage for juleudsmykkede huse.

Her er et par videoer med huse i Halloween udsmykning.

Her kan du se flere Halloween videoer.

Andre roadtrip oplevelser:

Cattle Drive Stockyards Fort Worth

Fort Worth Stockyards

Der var både Cattle Drive og live musik på verdens største Honky Tonk – Billy Bob’s – i Fort Woth. En passende afslutning på en dag fyldt med oplevelser.

Farvel til lækre Lajitas Resort

Det var et glædelig gensyn med Lajitas Reosrt nede ved den mexicanske grænse. Boede der også to dage denne gang og fik 100 dollar i lommepenge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada