Drinks med Alice Cooper i Phoenix, Arizona

Sluttede dagen i Phoenix, Arizona, hvor temperaturen nu var over 10 plus, Phoenix Suns spillede på hjemmebane og Alice Cooper bød velkommen til drinks på hans bar.

4. jan, 2013

Phoenix og lun aften

To timer syd for Sedona ligger Phoenix. Det er et fald i højdemeter på tusind meter og en stigning i temperaturen på 10 grader. Havde således startet dagen i Flagstaff med minus 10, kørt ned til Sedona hvor der var 5-7 grader og nu i Phoenix hvor den var 12-15 grader. Og det var endda om aftenen.

cooperstwon_phoenix_roadtrip_2013-1

Turen ned til Phoenix var egentlig lidt en omvej for at komme tilbage til Las Vegas, men havde aldrig været der og det gav mig muligheden for at køre en ny vej gennem Arizona tilbage mod Las Vegas.

Downtown Phoenix

Jeg fandt derfor et nogenlunde billigt motel (Holiday Inn) tæt på downtown, så jeg kunne gå rundt.

cooperstwon_phoenix_roadtrip_2013-2

Phoenix er en stor by. 1.2 mio. i byen (USA’s 6. Største by), 4.2 mio med forstæder, men på trods, vidste jeg ikke om downtown overhovedet var noget ved. Mange større byer er meget øde efter endt arbejdsdag.

Basketball med Phoenix Suns

Heldigvis var der liv i downtown Phoenix og overskueligt på gåben. Fra motellet var der 15 minutters gang ned til US Airways Center. Det er hvor Phoenix Suns har hjemmebane, og de spillede denne aften.

cooperstwon_phoenix_roadtrip_2013-3

cooperstwon_phoenix_roadtrip_2013-4

Det havde jeg dog ikke researchet på og ikke planer om at se – i hvert fald ikke live. Min plan var at få en drink med Alice Cooper.

Ved US Airways Center kom jeg forbi VIP indgangen til arenaen. Der var valet parking for de rige og kendte. Sikkert nogle af spillernes biler imellem.

cooperstwon_phoenix_roadtrip_2013-5

cooperstwon_phoenix_roadtrip_2013-6

Cooperstown og Alice Cooper

Lidt ned ad gaden derfra, og hen langs togskinnerne, ligger Cooperstown. Det er Alice Coopers bar & grill og han står lige inden for døren og byder velkommen.
Han var sikkert i en loge til kampen denne dag, for han var ikke selv til stede, men er der efter sigende tit.

cooperstwon_phoenix_roadtrip_2013-7

cooperstwon_phoenix_roadtrip_2013-8

Jeg fandt en plads i baren og fik lidt pub grub og lidt øl. Stedet er kendt for sin store Hot Dog (Man v. Food har prøvet den) men det var for meget for mig denne aften.

cooperstwon_phoenix_roadtrip_2013-9

Phoenix Suns kampen kunne ses live på de store skærme rundt i lokalet. På væggene hang der en masse musik minder fra Alice Coopers lange karriere og sports memorabilia.

cooperstwon_phoenix_roadtrip_2013-10

Julelys en lun januaraften

Turen tilbage gik via et stort mall som lå få hundrede meter fra motellet. Her var der stadig julepynt oppe og folk sad udenfor og spiste. Det var en underlig oplevelse ovenpå en dag der havde startet så koldt, og kun 3 timers kørsel væk.

cooperstwon_phoenix_roadtrip_2013-11

Tags: , ,

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året. Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA. God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA?
Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco
Billig overnatning i Las Vegas
Billig overnatning i Chicago

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top