Drinks med Alice Cooper i Phoenix, Arizona

Sluttede dagen i Phoenix hvor temperaturen var 10 plus, Phoenix Suns spillede og Alice Cooper bød velkommen til drinks på hans bar.

4. jan, 2013

Phoenix og lun aften

To timer syd for Sedona ligger Phoenix. Det er et fald i højdemeter på tusind meter og en stigning i temperaturen på 10 grader. Havde således startet dagen i Flagstaff med minus 10, kørt ned til Sedona hvor der var 5-7 grader og nu i Phoenix hvor den var 12-15 grader. Og det var endda om aftenen.

cooperstwon_phoenix_roadtrip_2013-1

Turen ned til Phoenix var egentlig lidt en omvej for at komme tilbage til Las Vegas, men havde aldrig været der og det gav mig muligheden for at køre en ny vej gennem Arizona tilbage mod Las Vegas.

Downtown Phoenix

Jeg fandt derfor et nogenlunde billigt motel (Holiday Inn) tæt på downtown, så jeg kunne gå rundt.

cooperstwon_phoenix_roadtrip_2013-2

Phoenix er en stor by. 1.2 mio. i byen (USA’s 6. Største by), 4.2 mio med forstæder, men på trods, vidste jeg ikke om downtown overhovedet var noget ved. Mange større byer er meget øde efter endt arbejdsdag.

Basketball med Phoenix Suns

Heldigvis var der liv i downtown Phoenix og overskueligt på gåben. Fra motellet var der 15 minutters gang ned til US Airways Center. Det er hvor Phoenix Suns har hjemmebane, og de spillede denne aften.

cooperstwon_phoenix_roadtrip_2013-3

cooperstwon_phoenix_roadtrip_2013-4

Det havde jeg dog ikke researchet på og ikke planer om at se – i hvert fald ikke live. Min plan var at få en drink med Alice Cooper.

Ved US Airways Center kom jeg forbi VIP indgangen til arenaen. Der var valet parking for de rige og kendte. Sikkert nogle af spillernes biler imellem.

cooperstwon_phoenix_roadtrip_2013-5

cooperstwon_phoenix_roadtrip_2013-6

Cooperstown og Alice Cooper

Lidt ned ad gaden derfra, og hen langs togskinnerne, ligger Cooperstown. Det er Alice Coopers bar & grill og han står lige inden for døren og byder velkommen.
Han var sikkert i en loge til kampen denne dag, for han var ikke selv til stede, men er der efter sigende tit.

cooperstwon_phoenix_roadtrip_2013-7

cooperstwon_phoenix_roadtrip_2013-8

Jeg fandt en plads i baren og fik lidt pub grub og lidt øl. Stedet er kendt for sin store Hot Dog (Man v. Food har prøvet den) men det var for meget for mig denne aften.

cooperstwon_phoenix_roadtrip_2013-9

Phoenix Suns kampen kunne ses live på de store skærme rundt i lokalet. På væggene hang der en masse musik minder fra Alice Coopers lange karriere og sports memorabilia.

cooperstwon_phoenix_roadtrip_2013-10

Julelys en lun januaraften

Turen tilbage gik via et stort mall som lå få hundrede meter fra motellet. Her var der stadig julepynt oppe og folk sad udenfor og spiste. Det var en underlig oplevelse ovenpå en dag der havde startet så koldt, og kun 3 timers kørsel væk.

cooperstwon_phoenix_roadtrip_2013-11

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og du kan hjælpe andre ved at give lidt igen. Jeg vil sætte stor pris på du benytter de links jeg har til billeje og overnatning her på siden. Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling.
Billeje: Rentalcars.com | Auto Europe | CarTrawler
Overnatning: Hotels.com | Booking.com

Andre roadtrip oplevelser:

Hoover Dam og Hoover Dam Bypass

Efter Las Vegas stod den på nogle dage i den storslåede natur. På vejen op til den første af disse oplevelser gjorde vi stop ved Hoover Dam.

På toilet i det fri

Du har ikke været på en rigtig roadtrip før du har oplevet de primitive toiletter i de øde egne af USA og Canada.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada