Farm Market og Minigolf i Kill Devil Hills

De uventede overraskelser på din roadtrip er ofte dem du husker bedst. Denne dag var det Morris Farm Market i vejkanten der efterlod et indtryk.

9. sep, 2015

Turen ned til Kill Devil Hills var ikke planlagt hjemme fra. Det var et forsøg på at komme lidt ud på landet og få nogle strækninger med mindre trafik. Og så havde besøget på The Smithsonian tidligere på turen også bidraget med inspiration, da det var i Kill Devil Hills at brødrene Wright fløj for første gang.

Vi kunne ikke nå Wrights Brothers Museum denne dag, så vi tog den med ro fra Naval Station Norfolk og syd på.

Morris Farm Market

Syd for Norfolk åbnede landskabet sig og det var vaskeægte North Carolina Farm Country vi kørte gennem.

Har du været igennem landbrugsområder på din roadtrip, har du sikkert set små og større farm stands i vejkanten. Flere steder er det deciderede farm markets, du kan holde ind og få nogle smagsoplevelser ved.

Vi havde set et par stykker inden Morris Farm Market dukkede op.

Den var del større end en vejsidebod og en god undskyldning for en pause.

De indkøbsvogne der hold ude foran sagde lidt om stedets størrelse, og skiltet med Traktor rørt is, øgede også forventningerne.

Vi blev ikke skuffede. En kæmpe landhandel (på den gode måde) mødte og inde i de store bygninger.

Små områder med fokus på nødder, æbler, ferskner, tomater mm. indbød til næremere inspektion og flere af stederne var der smagsprøver på forskellige produkter baseret på de afgrøder der var til salg.

Da det var tid til at smage på den traktor rørte is (en traktor der trak en stor røremaskine) blev der valgt en fersken is, der blev nydt i varmen på terrassen ved deres udendørs bar.

Morris Farm Market er mere end en lille butik. Stedet har rundvisning på markerne og der er flere dage i løbet af året med live musik og anden underholdning som ofte trækker en del lokale til. Se mere på deres hjemmeside.

Min bedste Farm Stand oplevelse

Jeg har holdt ind mange steder på mine roadtrips og nydt lokale smagsprøver og har oplevet alt fra Morris Farm lignede tilstande til små ydmyge stande med årstidens udvalg af råvarer.
Min bedste oplevelse ved en farm stand havde jeg i Florida, lidt uden for Miami.
Her holdt jeg tilfældigt ind hos Robert Is Here og havde en helt utrolig oplevelse.

Minigolf i Kill Devil Hills

Som by er der ikke det vilde ved Kill Devil Hills. Det skulle dog lige være byens navn og så at Writh Brothers Museum ligger hvor de fløj første gang.

Ellers er det en klassisk badeby, der ligger på en tynd tange med Atlanterhavet på den ene side og Intracoastal Waterway på den anden.
Hvis du ikke har lyst til at ligge på stranden er der et hav af andre muligheder i byen, og har du været i andre af disse, lidt vel turistede, byer har du nok set muligheden for minigolf.

Da vejret var rigeligt varmt, om end med høj luftfugtighed, fandt vi en bane og gik et par runder sidst på eftermiddagen.

Aftenen blev brugt på afslapning på hotellet, med en kølig lokal øl, købt tidligere på dagen på Morris Farm Market.

Bemærk i øvrigt at billedet minder om det jeg tog aftenen før på hotellet på Chincoteague Island.

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og kan bidrage til at hjælpe andre ved at give lidt igen.Jeg vil sætte stor pris på at du benytter de links jeg har til billeje: Rentalcars.com, Auto Europe og CarTrawler og overnatning Hotels.com, Booking.com mm. på hjemmesiden. mm. på hjemmesiden.Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling før din roadtrip og undervejs.

Tags: , , ,

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året.Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA.God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA?
Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco
Billig overnatning i Las Vegas
Billig overnatning i Chicago

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top