BASE Jumpers og vandfald i Twin Falls

I Twin Falls, Idaho kan du springe BASE Jump uden tilladelse fra Perrine Memorial Bridge der krydser Snake River. Jeg fangede et par der sprang.

25. april, 2016

Snake River i Twin Falls

Jeg ramte et træls vejr i Twin Falls, Idaho. Der var et kraftigt regnvejr kombineret med masser af blæst, der gjorde det svært at få nogle gode billeder. Lidt en skam, for der er rigtig mange gode årsager til at besøge Twin Falls, hvoraf de fleste ligger langs Snake River.

Hvis du kommer kørende til Twin Falls fra syd (som jeg gjorde) synes byen ikke af meget. Den er flad og ikke vildt stor, og det var først da jeg kiggede på et kort på mit motel, at jeg så jeg var så tæt på floden som jeg var.

Selvom Snake River er det store trækplaster til Twin Falls, så synes den ikke af meget i det daglige rundt om i byen. Snake River snor sig nemlig gennem byen i en dyb kløft så du skal hen til kanten – eller endnu bedre – ned i kløften for rigtig at opleve floden.

Du kan sagtens få nogle timer til at gå med oplevelser langs Snake River i Twin Falls, men det dårlige vejr satte sine begrænsninger for mig.

BASE Jumpers ved Perrine Memorial Bridge

Jeg startede ved Perrine Memorial Bridge, hvor byens Visitor Center også ligger. Her hang et af de klassiske kort hvor du kan sætte en nål hvor du kommer fra. Overraskende mange fra lokalområdet.

Ved Perrine Memorial Bridge er der nogle gode views af floden og jeg spottede også en unik golfbane, som havde været på min liste (hvis jeg havde kendt til den) og vejret havde været bedre. Placeringen ville have gjort en runde til en lige så speciel oplevelse som min runde golf i Death Valley og i Sedona.

Perrine Memorial Bridge er et yndet udflugtsmål for BASE Jumpers (faldskærmsudspring fra bl.a. broer). Det er den fordi det er lovligt at springe her året rundt uden at skulle have en tilladelse.

Jeg var heldig at spotte et par BASE Jumpers der trodsede det kedelige vejr og sprang fra boen denne formiddag.

Der er andre broer rundt om i USA hvor man også må springe fra, men der skal man enten have en tilladelse eller så må man kun springe et par dage om året, ex. på Bridge Day som ved New River Gorge Bridge i West Virginia. Jeg nøjedes dog med at være spændt fast i en wire under New River Norge Bridge, da jeg besøgte den.

Shoshone Falls

Fra Perrine Memorial Bridge og øst på ligger Pillar Falls (som jeg ikke så, og kun kan ses ved at gå langs floden) og Evel Knievel Snake River Canyon Jump Site, som jeg heller ikke så.

Du kan køre til Shoshone Falls Park hvor der er et imponerende vandfald som du ser på nede i kløften. Det kan opleves fra flere vinkler, men regn og blæst afkortede mit ophold.

Tæt ved (og som jeg desværre heller ikke så) ligger Dierkes Lake Park. Det er samme nedkørsel som til Shoshone Falls, men blot lidt længere oppe ad floden.

Så alt i alt en masse oplevelser langs floden, som der hurtigt går nogle timer med.

Se hvor beskrivelsen ovenfor foregår

Twin Falls i Idaho er ikke på de flestes roadtrip, men vil du en dag overraskes af hvor skønt et område Pacific Northwest er, så inkluder Idaho og Twin Falls.
Her kan du se hvor Perrine Memorial Bridge i Twin Falls ligger.

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og kan bidrage til at hjælpe andre ved at give lidt igen. Jeg vil sætte stor pris på at du benytter de links jeg har til billeje: Rentalcars.com, Auto Europe og CarTrawler og overnatning Hotels.com, Booking.com mm. på hjemmesiden. mm. på hjemmesiden. Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling før din roadtrip og undervejs.

Tags: , , ,

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året. Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA. God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA?
Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco
Billig overnatning i Las Vegas
Billig overnatning i Chicago

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top