BASE Jumpers og vandfald i Twin Falls

I Twin Falls, Idaho kan du springe BASE Jump uden tilladelse fra Perrine Memorial Bridge der krydser Snake River. Jeg fangede et par der sprang.

25. april, 2016

Snake River i Twin Falls

Jeg ramte et træls vejr i Twin Falls, Idaho. Der var et kraftigt regnvejr kombineret med masser af blæst, der gjorde det svært at få nogle gode billeder. Lidt en skam, for der er rigtig mange gode årsager til at besøge Twin Falls, hvoraf de fleste ligger langs Snake River.

Hvis du kommer kørende til Twin Falls fra syd (som jeg gjorde) synes byen ikke af meget. Den er flad og ikke vildt stor, og det var først da jeg kiggede på et kort på mit motel, at jeg så jeg var så tæt på floden som jeg var.

Selvom Snake River er det store trækplaster til Twin Falls, så synes den ikke af meget i det daglige rundt om i byen. Snake River snor sig nemlig gennem byen i en dyb kløft så du skal hen til kanten – eller endnu bedre – ned i kløften for rigtig at opleve floden.

Du kan sagtens få nogle timer til at gå med oplevelser langs Snake River i Twin Falls, men det dårlige vejr satte sine begrænsninger for mig.

BASE Jumpers ved Perrine Memorial Bridge

Jeg startede ved Perrine Memorial Bridge, hvor byens Visitor Center også ligger. Her hang et af de klassiske kort hvor du kan sætte en nål hvor du kommer fra. Overraskende mange fra lokalområdet.

Ved Perrine Memorial Bridge er der nogle gode views af floden og jeg spottede også en unik golfbane, som havde været på min liste (hvis jeg havde kendt til den) og vejret havde været bedre. Placeringen ville have gjort en runde til en lige så speciel oplevelse som min runde golf i Death Valley og i Sedona.

Perrine Memorial Bridge er et yndet udflugtsmål for BASE Jumpers (faldskærmsudspring fra bl.a. broer). Det er den fordi det er lovligt at springe her året rundt uden at skulle have en tilladelse.

Jeg var heldig at spotte et par BASE Jumpers der trodsede det kedelige vejr og sprang fra boen denne formiddag.

Der er andre broer rundt om i USA hvor man også må springe fra, men der skal man enten have en tilladelse eller så må man kun springe et par dage om året, ex. på Bridge Day som ved New River Gorge Bridge i West Virginia. Jeg nøjedes dog med at være spændt fast i en wire under New River Norge Bridge, da jeg besøgte den.

Shoshone Falls

Fra Perrine Memorial Bridge og øst på ligger Pillar Falls (som jeg ikke så, og kun kan ses ved at gå langs floden) og Evel Knievel Snake River Canyon Jump Site, som jeg heller ikke så.

Du kan køre til Shoshone Falls Park hvor der er et imponerende vandfald som du ser på nede i kløften. Det kan opleves fra flere vinkler, men regn og blæst afkortede mit ophold.

Tæt ved (og som jeg desværre heller ikke så) ligger Dierkes Lake Park. Det er samme nedkørsel som til Shoshone Falls, men blot lidt længere oppe ad floden.

Så alt i alt en masse oplevelser langs floden, som der hurtigt går nogle timer med.

Se hvor beskrivelsen ovenfor foregår

Twin Falls i Idaho er ikke på de flestes roadtrip, men vil du en dag overraskes af hvor skønt et område Pacific Northwest er, så inkluder Idaho og Twin Falls.
Her kan du se hvor Perrine Memorial Bridge i Twin Falls ligger.

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og du kan hjælpe andre ved at give lidt igen. Jeg vil sætte stor pris på du benytter de links jeg har til billeje og overnatning her på siden. Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling.
Billeje: Rentalcars.com | Auto Europe | CarTrawler
Overnatning: Hotels.com | Booking.com

Andre roadtrip oplevelser:

Owachomo Bridge set fra vandrestien i Natural Bridges National Monument i Utah.

Natural Bridges National Monument

Natural Bridges, også kaldet arches, er naturligt skabte huller i klipperne. Natural Bridges National Monument har kun tre men du kan komme helt tæt på.

Red Canyon ved Flaming Gorge

Flaming Gorge er en storslået oplevelse i Utah. Flaming Gorge er et dramatisk stop med billedeskøn udsigt og skræmmende langt ned til bunden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada