Vin, øl og underholdning i Huntsville

Har du en aften eller to i Huntsville, AL kan du få nogle gode mad og drikkeoplevelser. Bl.a. kan du drikke på en skole, hvor du også finder en speakeasy.

4 og 6 maj, 2017

Church Street Wine Shoppe

I forbindelse med en konference i Huntsville, havde jeg mulighed for at besøge flere steder med mad, drikke og underholdningsoplevelser.

Den første aften mødtes jeg først med nogle andre konferencedeltagere til noget vin. Der ville være masser af craft brew til konferencen, så lidt vin til afveksling ville ikke skade.
Church Street Wine Shoppe er en lille, men velbesøgt vin butik, med udskænkning af både vin og øl, samt et lille køkken der kan lave snacks.

Jeg havde håbet på at prøve noget vin fra Alabama (næsten alle stater i USA laver vin) men Alabama vin udgør kun en brøkdel, og er ikke specielt god. Og slet ikke til at denne butik ville servere den.

Jeg fik dog en omgang god vin med en smagning af diverse.
God sommelier, som på baggrund af dine præferencer kan sammensætte en god oplevelse.

AM Booth’s Lumberyard

Åbningsarrangementet til konferencen blev holdt på A.M Booth’s Lumberyard.

Et stort musik, bar og underholdningssted som fint håndterer flere optrædender på en gang. Vi havde musik i flere af barerne og tivoli-spil (skydetelt mm).

Ikke sikkert du vil opleve det samme hvis du besøger, men et godt udvalg af øl kommer du ikke udenom, og bartendere som kan deres kram.

Campus 805

Min sidste aften i Huntsville var jeg på Campus 805. Her ligger bl.a. Straight to Ale, som jeg havde besøgt på min Bike & Brews tur (https://www.renefrederiksen.dk/2020/06/04/bike-brews-i-huntsville/) tidligere på mit besøg i Huntsville.

Campus 805 er primært en gammel middle school som er lavet om til et brewery (Straight to Ale) men der ligger flere mad og drikke muligheder i et par omkringliggende bygninger.

Campus 805 har et brewery, to barer, en Speakeasy og en arkade hall med fokus på pinball.

I alt ligger der to breweries (det andet er Yellowhammer (https://www.yellowhammerbrewery.com)), flere spisesteder, en bar, en Speakeasy og en arcade hall med fokus på pin ball.

Ikke så meget anderledes end du ellers kan finde i Huntsville eller rundt om i USA, men dette foregår alt sammen på en gammel skole.
Du går rundt på skolens gange for at komme til de forskellige ting og gennem skolens gymnastiksal, hvor Straight to Ale har deres bryggeri.

Der er stadig skabe på gangene og Detention Room har skiltet på døren.

Speakeasyen er gemt væk bag nogle lockers som kan køres til siden. Her kan du smage Straight to Ales vodka, rom og gin.

I pin ball arcaden, hjalp den lokale pin ball gang (det hedder det og de går klædt som på et bowling hold) med at få nogle prøvespil. En af maskinerne var booket op så den streamede live til nettet.

Mellem Campus 805, Lumberyard og hvad der ellers er af muligheder i Huntsville, går du ikke forgæves hvis du er på jagt efter en tur i byen.

Tags: , , , ,

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året. Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA. God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA?
Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco
Billig overnatning i Las Vegas
Billig overnatning i Chicago

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top