Colorado National Monument

Colorado National Monument kombinerer det bedste fra Utah og Arizona i en overskuelig park i Colorados nordvestlige hjørne.

20 aug, 2018

Lidt af Utah i Colorado

Utah’s karakteristiske røde klipper strækker sig ind i Colorados nordvestlige hjørne. Det har skabt en overset perle i den del af staten: Colorado National Monument.

Lad dig ikke snyde på vejen derind. Området ligger op af et villakvarter og du tror måske du er kørt forkert.

Alt det ændre sig dog, når du kører ind i området og begynder på din køretur rundt i Colorado National Monument.

En perfekt roadtrip strækning

Turen gennem Colorado National Monument er på 40 km og går flere steder af en super lækker snørklet bjergvej der smyger sig langs klippevæggen og skrænten.

Der er flere must-see stop lang ruten og en håndfuld små hikes ud til endnu bedre udkigspunkter.
Otto’s Trail er en af dem.

En tur på 400 meter gennem nemt terræn tager dig ud til et kig over Wedding Canyon hvor du kan se nogle af de ikoniske klippeformationer i parken – Sentinel Spire, Organ Pipe og Independence monument.

Independence Monument kan ses fra flere stop langs ruten og har du tiden kan du hike ned til den via Monument Canyon Trail.

Afsæt god tid til Colorado National Monument

Tiden løb en smule fra os med de mange stop (husk at en rodtrip tager længere tid end du regner med) så vi nåede ikke alle formationer og udsigter på turen gennem Colorado National Monument.

Det vi så var dog også rigeligt til at få stillet vores lyst – og ikke mindst bekræfte, at det var de timer værd, som omvejen til denne del af Colorado havde kostet.

Tøjvask på din roadtrip

Ude igen er landskabet flad som en pandekage og turen til Delta, CO bød ikke på nogen oplevelser.

Overnatningen i Delta var valgt ud fra et kriterie: de skulle have guest laundry. Vi var halvvejs på vores Colorado roadtrip. Vi skulle derfor vaske tøj, hvilket var fint, da vi kunne bruge et afbræk fra ud-og-spise-rytmen.

Her kan du se mere om, hvordan det foregår med tøjvask på din roadtrip.

Besøg Colorado National Monument

Colorado National Monument er åbent året rundt. Besøgscenteret har dog begrænsede åbningstider og der kan være vejarbejde eller andet i parken. Tjek derfor hjemmesiden for info inden du tager afsted.

Se ruten i beskrivelsen ovenfor

Her kan du se ruten jeg kørte i beskrivelsen ovenfor fra Ouray og Million Dollar Highway op til Colorado National Monument og byen Delta.

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og du kan hjælpe andre ved at give lidt igen. Jeg vil sætte stor pris på du benytter de links jeg har til billeje og overnatning her på siden. Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling.
Billeje: Rentalcars.com | Auto Europe | CarTrawler
Overnatning: Hotels.com | Booking.com

Andre roadtrip oplevelser:

Steamboat Springs

Steamboat Springs har to skiområder om vinteren. Resten af året er det en historisk og idyllisk by, tæt ved Rocky Mountains National Park.

Red Rocks Park ved Denver

Red Rocks ved Denver er et must-see på din Rocky Mountain roadtrip. Red Rocks er det ultimative koncertsted, men en oplevelse med eller uden musik.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada