Shopping i Woodbury Common, New York

Shopping I New York bliver ikke meget større end i Woodbury Common. Et kæmpe outlet mall lidt nord for New York City.

3 okt, 2018

På tværs af staten New York

I de sidste dage af denne roadtrip returnerede vi til flere oplevelser i New England. Fra Watkins Glen State Park gik turen på tværs af staten New York og mod Greenwich i Connecticut.

Vi tog den hurtigste rute og selvom meget af det var på interstate og større highways, var det ikke det værste område at køre igennem.

Shopping i Woodbury Common outlet mall

Greenwich, CT var vores stop for natten, men der var lagt et stop ind inden. Nemlig shopping i Woodbury Common.

Jeg har shoppet mange steder i USA: Malls, outlets, high street og i stater uden sales tax mm.
Outlets har en magisk tiltrækning på mange og er du i New York, så bliver det ikke større end Woodbury Common.

Woodbury Common er et stort outlet med mere end 200 butikker. Der er dog et stykke vej op til det største mall jeg har været i, nemlig Mall of America, som har mere end 500 butikker.

Woodbury Common overraskede med sin størrelse, men pga sin placering tæt på New York City, så var det også et travlt sted. Der var mange mennesker på en onsdag og kan kun forestille mig hvordan det må være i weekenderne eller på de store shopping dage (Labor Day, Columbus Day og ikke mindst Black Friday).

Jeg har kun enkelte ting jeg shopper i USA og det blev til 3 par Converse denne eftermiddag. Der havde ikke været et et interessant udbud i butikken i Boston ved Converse HQ, men i butikken i Woodbury Common var der et godt udvalg, så der handlede det om at begrænse sig til hvad der var plads til i kufferten.

Ved normal trafik er der en times kørsel fra Penn Station i New York City op til Woodbury Common (se kort).
Det gør stedet til en populær en dagstur for mange på ophold i New York City. Er du ikke på roadtrip kan du bl.a. tage en bus tour op til Woodbury Common.

Sales tax på din shopping

Jeg har tidligere skrevet en del om shopping i USA og Canada. Mange glemmer sales tax når de kigger på priser hjemmefra eller i butikkerne. Det er en slags moms der lægges oveni den pris du ser. Oplevede det med en turist ved Watkins Glen State Park, der (dels pga en sprogbarriere) havde svært ved at forstå han skulle betale mere end prisskiltet.

I New York er der en ekstra krølle på sales tax halen, da de første 110 dollars (på nogle ting) er fritaget for sales tax. Det kan du læse mere om i denne artikel om shopping i USA og Canada.

Se indlæggets rute

Her kan du se den rute jeg kørte i beskrivelsen ovenfor fra Watkins Glen State Park via Woodbury Common til Greenwich, Connecticut.

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og du kan hjælpe andre ved at give lidt igen. Jeg vil sætte stor pris på du benytter de links jeg har til billeje og overnatning her på siden. Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling.
Billeje: Rentalcars.com | Auto Europe | CarTrawler
Overnatning: Hotels.com | Booking.com

Andre roadtrip oplevelser:

Danskermøde i New York

Der er altid danskere i New York. Enten expats eller turister, så det var oplagt at afholde endnu et danskermøde i The Big Apple.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]