River Float og fiskehytte DeLuxe

Missouri River i Montana er omdrejningspunkt for mange oplevelser. Vi tog en tur på floden, efterfulgt af middag i en fiskehytte deluxe.

17 sep, 2019 – Reklame*

River float på Missouri River

Når du er i bjergene kan vejret hurtigt skifte, og hvad der ved First Peoples Buffalo Jump lignede et uvejr, ændrede sig 20 minutters kørsel derfra, til solskin og vejr varmt nok til t-shirt.

Tidligere på turen havde jeg været på en lille kanotur på Missouri River ved byen Fort Benton. Nu skulle jeg igen ud på vandet. Samme flod som sidst, men dramatisk anderledes landskab – og denne gang på en raft (stor gummibåd). Ikke at der er bølger eller white water på denne del af floden, men det var en anden måde at flyde ned af floden, specielt fordi vi havde guide med, der lavede alt arbejdet.

Du vil helt sikkert møde lystfiskere på vej ned af floden. Ved vores put-in stod der flere fluefiskere og vi mødte et par stykker nede af floden. Fiskeri er en stor turistattraktion i Montana og folk kommer langvejs fra for at stå i vand til knæene i håbet om et godt catch.

En motorvej krydser området og der er kommet mange huse til, men det ses ikke så tydeligt fra vandet.

Til gengæld får du nogle gode views af en dramatisk natur og måske spottet lidt wild life. Vi så nogle geder. Dagen før var der spottet en bjørn fra vandet.

The Untouchables – “grænsen til Canada”

Kort før turen var slut, flød vi under Hardy Bridge. Den blev brugt som grænseovergang mellem USA og Canada i filmen The Untouchables. Inde på bredden var der også bygget en bjælkehytte som kulisse, hvor den berømte forhørsscene blev optaget. Hytten er siden brændt, hvilket jeg tror de lokale var OK tilfredse med, da den var blevet lidt af et tilløbsstykke på godt og ondt.

Broen er med i et par splitsekunder i traileren til filmen.

Hidden Canyon Lodge

Vi sluttede dagen af i Hidden Canyon Lodge. Et lille overnatningssted med få, men lækre værelser, der ligger trukket tilbage fra vejen, med kig til floden. Det er et populært sted for lystfiskere og stedet besøges ofte af grupper af venner/famile som booker sig ind nogle dage. Med en booking følger fuld forplejning, inkl. muligheden for at få en frokost med fra stedet til den aktivitet du skal på.

Vi ankom sidst på eftermiddagen lige til Cocktail Hour inden middagen. Her mødes alle gæsterne til drinks og snacks inden man sætter sig til bords.

Middagen er en fælles ting, så man sidder family style ved et stort bord. Denne aften var der en større grupper venner fra New Mexico der havde været her i nogle dage for at fiske.
Maden var super. Kokken laver en tre retters hver aften til gæsterne og matcher den med vin.

Hidden Lodge er privat i den forstand, at du ikke kan droppe ind hvis du kører forbi. Hidden Lodge er en luksusoplevelse for dig der er vild med at fiske eller vil have en anderledes base nogle dage på din roadtrip.

Tag på fisketur i Montana

Hvis du vil ud og fiske på din roadtrip, skal du sørge for at have et fisketegn. Her kan du finde mere info om fisketegn i Montana.
Hvis du vil have den ultimative fiskeoplevelse i en hytte uden lige, så kan du her finde mere info om Hidden Lodge:

*Efter en rejsekonference i Billings, deltog jeg på en pressetur. Den var på fire dage og programsat med oplevelser der er perfekt til en roadtrip. Jeg var ikke forpligtet til at skrive noget bestemt. Beskrivelserne er mine egne holdninger.

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og du kan hjælpe andre ved at give lidt igen. Jeg vil sætte stor pris på du benytter de links jeg har til billeje og overnatning her på siden. Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling.
Billeje: Rentalcars.com | Auto Europe | CarTrawler
Overnatning: Hotels.com | Booking.com

Andre roadtrip oplevelser:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada