På toilet i det fri

Rigtig mange af nationalparkerne ligger så langt væk fra alting, at man som besøgende er nødt til at gå på kompromis med komforten når naturen kalder.

Mit første møde med de primitive forhold var i 2005 i Mojave Desert. Der lærte jeg at spotte en primitivt toilet fra et almindeligt. De primitive har en skorsten (udluftning) på taget. Umiddelbart ligner det indvendige et almindeligt toilet, men det er i praksis blot en plastik kumme som fører ned i et stort hul (tank).

Afbilledet er en model jeg er stødt på her i Texas. Det var “out of order”, men princippet er tydeligt. Skorsten på toppen, og her kan man så se hvor ens efterladenskaber ender. Toiletterne er oftest ganske fine. Dels fordi ikke så mange kommer forbi, men park rangers kigger også forbi og fixer hvis noget er galt.

Man har ikke været ude på landet i USA før man har prøvet et toilet af denne type, så kom afsted med dig.

Andre roadtrip oplevelser:

Cadillac Ranch på Route 66

Vi satte vores tydelige præg på alle ti biler under vores besøg på Cadillac Ranch på Route 66. Vi kom forberedt med spraymaling, gummihandsker og hjemmelavet stencil.

Willow City Loop

Forår i Texas kan være en farverig oplevelse. Willow City Loop er en af flere populære blomsterruter hvor du bl.a. kan se Bluebonnets.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada