På toilet i det fri

Rigtig mange af nationalparkerne ligger så langt væk fra alting, at man som besøgende er nødt til at gå på kompromis med komforten når naturen kalder.

Mit første møde med de primitive forhold var i 2005 i Mojave Desert. Der lærte jeg at spotte en primitivt toilet fra et almindeligt. De primitive har en skorsten (udluftning) på taget. Umiddelbart ligner det indvendige et almindeligt toilet, men det er i praksis blot en plastik kumme som fører ned i et stort hul (tank).

Afbilledet er en model jeg er stødt på her i Texas. Det var “out of order”, men princippet er tydeligt. Skorsten på toppen, og her kan man så se hvor ens efterladenskaber ender. Toiletterne er oftest ganske fine. Dels fordi ikke så mange kommer forbi, men park rangers kigger også forbi og fixer hvis noget er galt.

Man har ikke været ude på landet i USA før man har prøvet et toilet af denne type, så kom afsted med dig.

Andre roadtrip oplevelser:

Route 66 – Texas

Route 66 i Texas strækker sig omkring 186 miles (300 kilometer) gennem den nordlige del

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada