På toilet i det fri

Rigtig mange af nationalparkerne ligger så langt væk fra alting, at man som besøgende er nødt til at gå på kompromis med komforten når naturen kalder.

Mit første møde med de primitive forhold var i 2005 i Mojave Desert. Der lærte jeg at spotte en primitivt toilet fra et almindeligt. De primitive har en skorsten (udluftning) på taget. Umiddelbart ligner det indvendige et almindeligt toilet, men det er i praksis blot en plastik kumme som fører ned i et stort hul (tank).

Afbilledet er en model jeg er stødt på her i Texas. Det var “out of order”, men princippet er tydeligt. Skorsten på toppen, og her kan man så se hvor ens efterladenskaber ender. Toiletterne er oftest ganske fine. Dels fordi ikke så mange kommer forbi, men park rangers kigger også forbi og fixer hvis noget er galt.

Man har ikke været ude på landet i USA før man har prøvet et toilet af denne type, så kom afsted med dig.

Andre roadtrip oplevelser:

Billeje i USA, Dodge Charger

En af de mest populære og udbredte lejebiler i USA i 2010 var Dodge Charger. Flere her på siden har lejet en eller planlægger at leje en og jeg har nu også selv haft en.

Pickup truck Ford F-150 Texas

Pickup truck i Houston

Alt gik fint, men måtte vente lidt på Præsiden Barack Obama, da jeg skulle hente min Ford F-150 pickup truck i Houston lufthavn.

Rodeo Drive og Hollywood Boulevard

Rodeo Drive og Hollywood Boulevard er øverst på listen for mange når de kommer til Los Angeles og på trods af mange turister er de et besøg værd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Billeje i USA & Canada