Ingen køer på interstates i Montana

Det er ikke bilkøer jeg mener, men rigtige køer. Ikke af jeg kan forestille mig at der nogensinde er er bilkø på denne interstate, for vi er godt nok langt ude på landet. Total Brokeback Mountain landet.

Men for at sikre at der ikke kommer kreaturer ud på de lange og småt befærdede interstates, så er der installeret kreaturgitre ved til og frakørelser til interstates i området.

Har tidligere på turen passeret disse på almindelige lande og bjergveje og også stødt på køer gående frit langs vejen men herude er der godt nok langt mellem mennesker og dyr. Tror dog det nok er årstiden og at der på andre tider af året er flere dyr at spotte.

Dette blogindlæg er en test af Camera Connection Kit til min iPad og jeg må sige det fungere super. Tog billedet, satte kortlæseren i iPad’en, indsatte hukommelseskort, overførte billederne og var kar til at bruge dem i min WordPress App på under 15 sekunder.
En supernem overførelse og brug. Har også prøvet at overføre video og det virker også fint, men min WordPress App kan kun håndtere billeder, så de vil blive lagt ind på normal vis (via computer) indtil det en dag bliver muligt. Kunne godt ad lidt omvej sende videoen fra iPad til Youtube og så indsætte den den vej, men det må jeg blot stole på virker.

Jeg benytter iøvrigt min iPad meget på en roadtrip. Alle blogindlæg fra turen er skrevet på min iPad (på nær det med kagen). Det fungere fint med at sidde i bilen og akrive når det ikke er mig der kører.

Tags: ,

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året.Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA.God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.

1 Enlightened Reply

Trackback  •  Comments RSS

  1. John Sahl says:

    Hejsa,

    Jeg vil bare fortælle at der altså er, både heste og køer som er fritgående, på eksempelvis Extraterrestrial Highway hvor jeg et par gange måtte bremse hårdt op for ikke at køre en ko ned.

    Men ellers er det 150 miles med noget der ligner en klump huse på max 8-10 stykker. Totalt Hill Billy land 😉

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA?
Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco
Billig overnatning i Las Vegas
Billig overnatning i Chicago

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top