Ingen køer på interstates i Montana

Det er ikke bilkøer jeg mener, men rigtige køer. Ikke af jeg kan forestille mig at der nogensinde er er bilkø på denne interstate, for vi er godt nok langt ude på landet. Total Brokeback Mountain landet.

Men for at sikre at der ikke kommer kreaturer ud på de lange og småt befærdede interstates, så er der installeret kreaturgitre ved til og frakørelser til interstates i området.

Har tidligere på turen passeret disse på almindelige lande og bjergveje og også stødt på køer gående frit langs vejen men herude er der godt nok langt mellem mennesker og dyr. Tror dog det nok er årstiden og at der på andre tider af året er flere dyr at spotte.

Dette blogindlæg er en test af Camera Connection Kit til min iPad og jeg må sige det fungere super. Tog billedet, satte kortlæseren i iPad’en, indsatte hukommelseskort, overførte billederne og var kar til at bruge dem i min WordPress App på under 15 sekunder.
En supernem overførelse og brug. Har også prøvet at overføre video og det virker også fint, men min WordPress App kan kun håndtere billeder, så de vil blive lagt ind på normal vis (via computer) indtil det en dag bliver muligt. Kunne godt ad lidt omvej sende videoen fra iPad til Youtube og så indsætte den den vej, men det må jeg blot stole på virker.

Jeg benytter iøvrigt min iPad meget på en roadtrip. Alle blogindlæg fra turen er skrevet på min iPad (på nær det med kagen). Det fungere fint med at sidde i bilen og akrive når det ikke er mig der kører.

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og du kan hjælpe andre ved at give lidt igen. Jeg vil sætte stor pris på du benytter de links jeg har til billeje og overnatning her på siden. Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling.
Billeje: Rentalcars.com | Auto Europe | CarTrawler
Overnatning: Hotels.com | Booking.com

Andre roadtrip oplevelser:

Op på Pikes Peak med tog

156 sving til toppen af Pikes Peak i bil, men jeg tog toget, hvor stigningerne når op på 25 %. Der var køligt på toppen, men en god udsigt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada