Countrymusik og masser af kø mod Nashville

Jeg ramte den værste trafik på vej til Nashville fra Atlanta. Det gav mig god tid til at lytte til musik og har fundet en kandidat til en ny nationalhymne for USA.

30. matrs, 2012

Svinkærinder

Atlanta er en storby og fredag var en ganske almindelig hverdag, så der var godt med trafik da jeg forlod centrum omkring kl 12:30 og begav mig nord på.
Jeg skulle nå Nasville inden alt for sent, men først havde jeg et par stop som skulle overståes så jeg havde alt jeg behøvede, dels til de mange timers kørsel denne dag men også fremover. Ting som køletaske, vand, snacks mm. Det hele blev handlet i en Walmart i den nordlige udkant af Atlanta.

På trods af at man kom udenfor byen, så var der tæt trafik fra Atlanta til Chattanooga. Der er tre spor på interstate hele vejen, men der er ikke en stille stund.
Selv med en lille smule kø på vej ud af Atlanta lykkedes det mig at hente en halv time (i følge GPS´en) på de første 180 kilometer. Det vel at mærke uden at overskride hastighedsgrænser mm. Bedst som humøret var højest over at jeg kunne komme tidligere i byen i Nashville, så var der pludselig kø og med et holdt jeg stort set stille.
Der havde været lidt tæt-trafik situationer på vejen indtil videre, så jeg regnede med det gik hurtigt over. Jeg to fejl. Den halve time jeg havde vundet på GPSén blev langsomt spist og lidt til. Da der endelig kom gang i køen igen, så var den halvetime tabt og yderligere ti minutter.

Med knap 200 km tilbage af turen håbede jeg det blev muligt at vinde noget af tiden tilbage. Det gjorde det, men så ramte jeg endnu en kø. Denne gang oprydning efter et færdselsuheld (fandt aldrig ud af, hvad den første kæmpe kø skyldtes).

Summasummarum blev at jeg nåede frem til mit motel præcis på det tidspunkt som GPSén allerførst havde foreslået på en parkeringsplads ved Walmart i Atlanta.

Ny nationalhymne for USA

Der var ikke meget at lave i bilen end at lytte til musik mens jeg ventede i køen. Havde desværre ikke Sirius Sat radio, så måtte nøjes med FM. Der er et bredt udvalg af musik og specielt religiøs musik (det er jo bibelbælte).
Da det jo var Nashville jeg var på vej til, så var det på sin plads med noget Country Music. Et nummer som blev spillet en del på de forskellige country kanaler var Dierks Bentley´s ´Home´. En lidt slow-going country sang som hylder USA. Du kan høre den nedenfor. Skulle USA stå og mangle en ny nationalhymne en dag, så synes jeg Dierks har skrevet en tekst som favner bredt og har både beskrivelser af det store land og de lidt mere ´sukkersøde´ klicheer omkring det heartship landet har været igennem og de ar det har fået.

Tags: , , , , ,

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året. Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA. God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA?
Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco
Billig overnatning i Las Vegas
Billig overnatning i Chicago

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top