Countrymusik og masser af kø mod Nashville

Jeg ramte den værste trafik på vej til Nashville fra Atlanta. Det gav mig god tid til at lytte til musik og har fundet en kandidat til en ny nationalhymne for USA.

30. matrs, 2012

Svinkærinder

Atlanta er en storby og fredag var en ganske almindelig hverdag, så der var godt med trafik da jeg forlod centrum omkring kl 12:30 og begav mig nord på.
Jeg skulle nå Nasville inden alt for sent, men først havde jeg et par stop som skulle overståes så jeg havde alt jeg behøvede, dels til de mange timers kørsel denne dag men også fremover. Ting som køletaske, vand, snacks mm. Det hele blev handlet i en Walmart i den nordlige udkant af Atlanta.

På trods af at man kom udenfor byen, så var der tæt trafik fra Atlanta til Chattanooga. Der er tre spor på interstate hele vejen, men der er ikke en stille stund.
Selv med en lille smule kø på vej ud af Atlanta lykkedes det mig at hente en halv time (i følge GPS´en) på de første 180 kilometer. Det vel at mærke uden at overskride hastighedsgrænser mm. Bedst som humøret var højest over at jeg kunne komme tidligere i byen i Nashville, så var der pludselig kø og med et holdt jeg stort set stille.
Der havde været lidt tæt-trafik situationer på vejen indtil videre, så jeg regnede med det gik hurtigt over. Jeg to fejl. Den halve time jeg havde vundet på GPSén blev langsomt spist og lidt til. Da der endelig kom gang i køen igen, så var den halvetime tabt og yderligere ti minutter.

Med knap 200 km tilbage af turen håbede jeg det blev muligt at vinde noget af tiden tilbage. Det gjorde det, men så ramte jeg endnu en kø. Denne gang oprydning efter et færdselsuheld (fandt aldrig ud af, hvad den første kæmpe kø skyldtes).

Summasummarum blev at jeg nåede frem til mit motel præcis på det tidspunkt som GPSén allerførst havde foreslået på en parkeringsplads ved Walmart i Atlanta.

Ny nationalhymne for USA

Der var ikke meget at lave i bilen end at lytte til musik mens jeg ventede i køen. Havde desværre ikke Sirius Sat radio, så måtte nøjes med FM. Der er et bredt udvalg af musik og specielt religiøs musik (det er jo bibelbælte).
Da det jo var Nashville jeg var på vej til, så var det på sin plads med noget Country Music. Et nummer som blev spillet en del på de forskellige country kanaler var Dierks Bentley´s ´Home´. En lidt slow-going country sang som hylder USA. Du kan høre den nedenfor. Skulle USA stå og mangle en ny nationalhymne en dag, så synes jeg Dierks har skrevet en tekst som favner bredt og har både beskrivelser af det store land og de lidt mere ´sukkersøde´ klicheer omkring det heartship landet har været igennem og de ar det har fået.

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og du kan hjælpe andre ved at give lidt igen. Jeg vil sætte stor pris på du benytter de links jeg har til billeje og overnatning her på siden. Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling.
Billeje: Rentalcars.com | Auto Europe | CarTrawler
Overnatning: Hotels.com | Booking.com

Andre roadtrip oplevelser:

New Orleans og Katrina

Byrundtur i New Orleans bragte mig tæt på det ikoniske French Quarter, begravelser på hylder, det oversvømmede Lower Ninth Ward og Brangelina (sådan da).

Gatlinburg og Moonshine

Moonshine er på listen hos de fleste der besøger Gatlinburg. En tasting af flere varianter er billig og hurtig og kan give et lille buzz.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada