Ryk direkte i fængsel i Nashville

Jeg ved ikke om det er fattigdommen eller fordi der er så mange fulde mennesker i Nashville, men har sjældent set så mange bail bonds firmaer samlet et sted.

30. matrs, 2012

Jeg boede billigt på Knights Inn ved en motorvejsafkørsel i udkanten af downtown. Da der nok skulle smages på mere end en øl, lod jeg bilen stå og gik de 20 minutter det tog, ned i byen.

Bail Bonds

På vejen gik jeg gennem et lidt øde, slidt og forfalden kvarter. Et område hvor det åbenbart var in at have familien siddende på ladet af sin pick-up.

Da jeg kom nærmere downtown dukkede der lidt stor fronts up, men det var ikke butikker som du og jeg typisk benytter sig af. Det var bonding offices (Bail Bonds – kautionshuse).
Jeg skal nok have passeret 8-10 stykker inden det gik op for mig, hvorfor de alle lå lige der. Der lå nemlig en stor politistation og to gader længere oppe lå Nashville State Court.

Tidligere Miss Tennesee som bail bond woman

Der hvor 2nd Ave. for alvor begynder at blive interessant ligger Grumpys Bail Bonds. Fordi den ligger hvor den gør og hedder Grumpys, så kunne man godt fristes til at tro det måske var en restaurant/bar. Men det er det ikke. De har blot valgt en branding strategi der er lidt anderledes.
Grumpys er en kæde af Bail Bonds kontorer som er familieejet med Leah Hulan i spidsen. Hun er høj, blond (farvet) og har fået corrective surgery (politisk korrekt for større bryster). Hun er tidligere Miss Tennesee og har arbejdet i US Army Intelligence.

Hvem ville du ringe til hvis du havde brug for bail på disse kanter?

Tag et kig på Grumpys hjemmeside.

Tags: , ,

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året. Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA. God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA?
Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco
Billig overnatning i Las Vegas
Billig overnatning i Chicago

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top