Ryk direkte i fængsel i Nashville

Jeg ved ikke om det er fattigdommen eller fordi der er så mange fulde mennesker i Nashville, men har sjældent set så mange bail bonds firmaer samlet et sted.

30. matrs, 2012

Jeg boede billigt på Knights Inn ved en motorvejsafkørsel i udkanten af downtown. Da der nok skulle smages på mere end en øl, lod jeg bilen stå og gik de 20 minutter det tog, ned i byen.

Bail Bonds

På vejen gik jeg gennem et lidt øde, slidt og forfalden kvarter. Et område hvor det åbenbart var in at have familien siddende på ladet af sin pick-up.

Da jeg kom nærmere downtown dukkede der lidt stor fronts up, men det var ikke butikker som du og jeg typisk benytter sig af. Det var bonding offices (Bail Bonds – kautionshuse).
Jeg skal nok have passeret 8-10 stykker inden det gik op for mig, hvorfor de alle lå lige der. Der lå nemlig en stor politistation og to gader længere oppe lå Nashville State Court.

Tidligere Miss Tennesee som bail bond woman

Der hvor 2nd Ave. for alvor begynder at blive interessant ligger Grumpys Bail Bonds. Fordi den ligger hvor den gør og hedder Grumpys, så kunne man godt fristes til at tro det måske var en restaurant/bar. Men det er det ikke. De har blot valgt en branding strategi der er lidt anderledes.
Grumpys er en kæde af Bail Bonds kontorer som er familieejet med Leah Hulan i spidsen. Hun er høj, blond (farvet) og har fået corrective surgery (politisk korrekt for større bryster). Hun er tidligere Miss Tennesee og har arbejdet i US Army Intelligence.

Hvem ville du ringe til hvis du havde brug for bail på disse kanter?

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og du kan hjælpe andre ved at give lidt igen. Jeg vil sætte stor pris på du benytter de links jeg har til billeje og overnatning her på siden. Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling.
Billeje: Rentalcars.com | Auto Europe | CarTrawler
Overnatning: Hotels.com | Booking.com

Andre roadtrip oplevelser:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada