Ribs og akrobater på Beale Street i Memphis

Jeg ankom til Memphis sidst på dagen. Havde booket et hotel til en fornuftig pris og som stadig lå i gå afstand til Beale Street og nogle world famous ribs.

31. matrs, 2012

Bedste ribs i Memphis

Jeg havde to aftener i Memphis, så jeg valgte at tage den lidt med ro og se tingene an – og der var rigeligt at se på. Men først besluttede jeg mig for at prøve nogle af de bedste Ribs man kan opdrive i Memphis på Charles Vergos’ Rendezvous (jep, de er fra Man v. Food).

Restauranten ligger godt gemt i en baggyde og nede i en kælder og selvom jeg havde google mappet den, så ramte jeg den forkerte baggyde første gang – men kunne så bare følge duften af bbq og røg.

Der var pænt mange mennesker som stod i kø da jeg kom. Heldigvis var jeg kun mig selv og var villig til at sidde i baren, så jeg kom til med det samme.

Som så mange andre amerikanske restauranter, så har de en masse retter at byde på, men første gang man besøger stedet er der kun en ting man bør bestille: Full Order. Det er ni ribs med fixings (coleslaw og beans).

De ribs man får på Rendevouz er dry rub, så de har ikke ligget i flydende marinade eller blevet penslet. Det gør dem ikke tørre eller kedelige og selvom der er to slags hot sauce på disken man kan prøve, så anbefaler tjeneren når han servere dem, at man skal prøve dem uden først. Jeg gjorde som tjeneren sagde og gik ombord i mine ribs både uden og med hot sauce (den milde). Namme-nam.

Beale Street i Memphis

Efter at have lagt en god bund gik jeg om på Beale Street. Lydsporet var nu skiftet til blues og rock og ganske som i Nashville, så var der bar efter bar med live musik og masser af mennesker i byen. Beale street er ikke lige så lang eller bred som Broadway i Nashville, så det here er lidt mere kompakt og intens. Det er nok også derfor gaden er spærret af så man kan gå rundt over det hele.

Publikum havde ændret sig en smule fra Nashville. Folk virkede mere fulde og der var flere unge mennesker. Der var til gengæld også politi i massevis.

Underholdning på Beale STreet i Memphis

Det var ikke kun indenfor man kunne høre musik. Der var et lukket arrangement i en park hvor man kunne høre musikken fra og så var der gademusikanter som gav den gas (og måske håbede på at blive opdaget ved lejlighed).

Der var ikke kun musik som underholdning. Gadeartister ser ud til at være det helt store i Memphis. Her er en flok meget talentfulde unge mennesker som brugte et stort stykke af Beale Street til at underholde (og tjene lidt penge).

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og du kan hjælpe andre ved at give lidt igen. Jeg vil sætte stor pris på du benytter de links jeg har til billeje og overnatning her på siden. Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling.
Billeje: Rentalcars.com | Auto Europe | CarTrawler
Overnatning: Hotels.com | Booking.com

Andre roadtrip oplevelser:

200 øl i Little Rock

Jeg havde udset mig Little Rock som destination for natten. Valget af Little Rock hang sammen med de to ting jeg skulle dagen derpå, men denne aften skulle jeg på The Flying Saucer og smage på god, amerikansk øl.

One Comment

  1. Hej René

    Jeg er lidt nysgerrig om hvilket hotel du boede på. Jeg synes at downtown Memphis virker ret dyr hvad overnatning angår..

    Mvh

    Thomas G

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada