Ribs og akrobater på Beale Street i Memphis

Jeg ankom til Memphis sidst på dagen. Havde booket et hotel til en fornuftig pris og som stadig lå i gå afstand til Beale Street og nogle world famous ribs.

31. matrs, 2012

Bedste ribs i Memphis

Jeg havde to aftener i Memphis, så jeg valgte at tage den lidt med ro og se tingene an – og der var rigeligt at se på. Men først besluttede jeg mig for at prøve nogle af de bedste Ribs man kan opdrive i Memphis på Charles Vergos’ Rendezvous (jep, de er fra Man v. Food).

Restauranten ligger godt gemt i en baggyde og nede i en kælder og selvom jeg havde google mappet den, så ramte jeg den forkerte baggyde første gang – men kunne så bare følge duften af bbq og røg.


Der var pænt mange mennesker som stod i kø da jeg kom. Heldigvis var jeg kun mig selv og var villig til at sidde i baren, så jeg kom til med det samme.

Som så mange andre amerikanske restauranter, så har de en masse retter at byde på, men første gang man besøger stedet er der kun en ting man bør bestille: Full Order. Det er ni ribs med fixings (coleslaw og beans).

De ribs man får på Rendevouz er dry rub, så de har ikke ligget i flydende marinade eller blevet penslet. Det gør dem ikke tørre eller kedelige og selvom der er to slags hot sauce på disken man kan prøve, så anbefaler tjeneren når han servere dem, at man skal prøve dem uden først. Jeg gjorde som tjeneren sagde og gik ombord i mine ribs både uden og med hot sauce (den milde). Namme-nam.

Beale Street i Memphis

Efter at have lagt en god bund gik jeg om på Beale Street. Lydsporet var nu skiftet til blues og rock og ganske som i Nashville, så var der bar efter bar med live musik og masser af mennesker i byen. Beale street er ikke lige så lang eller bred som Broadway i Nashville, så det here er lidt mere kompakt og intens. Det er nok også derfor gaden er spærret af så man kan gå rundt over det hele.

Publikum havde ændret sig en smule fra Nashville. Folk virkede mere fulde og der var flere unge mennesker. Der var til gengæld også politi i massevis.

Underholdning på Beale STreet i Memphis

Det var ikke kun indenfor man kunne høre musik. Der var et lukket arrangement i en park hvor man kunne høre musikken fra og så var der gademusikanter som gav den gas (og måske håbede på at blive opdaget ved lejlighed).

Der var ikke kun musik som underholdning. Gadeartister ser ud til at være det helt store i Memphis. Her er en flok meget talentfulde unge mennesker som brugte et stort stykke af Beale Street til at underholde (og tjene lidt penge).

Tags: , , , ,

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året. Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA. God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.

4 Enlightened Replies

Trackback  •  Comments RSS

 1. Thomas G says:

  Hej René

  Jeg er lidt nysgerrig om hvilket hotel du boede på. Jeg synes at downtown Memphis virker ret dyr hvad overnatning angår..

  Mvh

  Thomas G

 2. MLS says:

  Min professor i African American og Caribbean music ville elske at vise dine billeder/film fra dine indlæg frem til klassen. Han er fra Mississippi og taler altid om hans vilde oplevelser i New Orleans, Memphis etc. Han er ret begejstret for at jeg er dansker, og har inviteret mig til middag for at møde hans svigerdatter hvis mor var dansk. Det kunne være jeg skulle vise ham dine blogs ved den lejlighed.

  Om ikke andet – så har det været en fornøjelse at følge dig på roadtrip’en!

  • @ MLS

   Tak for ros.

   Der er mere på vej fra turen.

   En skam du ikke kunne komme med. Næste tilbud er knap så eksotisk, men jeg deltager i TBEX12 i Denver til juni (foregår i Keystone vest for Denver) så hvis du evt. deltager kan du køre med.

   • MLS says:

    Eeeeeej!! Jeg vidste slet ikke, at saadan noget eksisterede! Hvor ser det altsaa spaendende ud!! Jeg vil helt sikkert lige kigge naermere og se om der er rum for det i oekonomien! TAK! 🙂

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA?
Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco
Billig overnatning i Las Vegas
Billig overnatning i Chicago

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top