Bass Pro Shop og ned til Corpus Christi

Ingen planer den første dag, andet end at køre ned til Corpus Christi fra Houston. Men først et stop forbi en Bass Pro Shop.

22. marts, 2013

Bass Pro Shop

Jeg har et par Merrel Moab sko som jeg er rigtig glad for og som har fulgt mig på mange ture til USA. De er stadig hele, men jeg kan godt forsvare at købe et par nye , så jeg ville blot forbi Bas’s Pro Shop for at købe et par magen til. Det endte dog med lidt mere.

bass_pro_corpus_christi_roadtrip_2013-5

Bass Pro Shops er imponerende, så læg endelig et besøg ind på din roadtrip. Butikkerne er kæmpe og har alt (alt!) til folk der elsker The Great Outdoor.

bass_pro_corpus_christi_roadtrip_2013-1

Se mere fra Bass Pro Shop ved mit besøg i den største af slagsen i Springfield, Illinois.

Automatvåben ved indgangen

Første syn der mødte mig var et det forklarede at alle våben skulle tjekkes ind i indgangen. Det forklarede hvorfor der stod en mand og viftede med et automatvåben og butikkens greeter havde travlt med at skrive serienummeret ned på en jagtriffel.

bass_pro_corpus_christi_roadtrip_2013-3

Skoene stod langt inde i butikken, så nærmest som i supermarkeder, hvor der er langt ned til mælken, skulle jeg forbi alt det andet. Det endte med lidt mere til sommergarderoben og nogle stumper og da jeg endelig endte ved kassen sagde apperatet 270. Ikke mere shopping på denne tur 😉

Dette er ikke en Merrel sko ;-)
Dette er ikke en Merrel sko 😉

Mod Port Lavaca

Jeg forlod Houston og kom ud på de mindre landeveje mod Prot Lavaca. Ikke synderligt seværdige strækninger, men dejlig få biler. Det er flade strækninger med landbrug som langs kysten afbrydes af store kemikaliefabrikker og olieraffinaderier. Texas har to af USA fem største havne og der ves masser af olie og naturgas op af den Mexicanske gulf.

bass_pro_corpus_christi_roadtrip_2013-4

Port Lavaca marina og cirkus

Jeg holdt ind ved marinaen nede i Port Lavaca. Vejret var overskyet, men varmt nok til shorts og t-shirt, men på trods af palmer hist og her og nogle gode strande, var der ikke rigtig gang i den, på nær et cirkus som havde taget opstilling på havnen.

bass_pro_corpus_christi_roadtrip_2013-6

En sørgelig by

Byen Port Lavaca er som flest ude på landet. Den lider, Main Street har kun få butikker tilbage og fortidens idyl får lov at krakelerer.

bass_pro_corpus_christi_roadtrip_2013-7

bass_pro_corpus_christi_roadtrip_2013-8

Corpus Christi skyline

Efter et lille hvil i byen kørte jeg videre ned mod Copus Christi. Det er en større by på disse kanter, så da jeg krydsede den af de lange broer ind mod byen, dukkede den dramatisk op af disen. Jeg skulle ikke bo downtown, men helt ude ved kysten, men inden jeg tog derud benyttede jeg lejligheden til at se lidt på byens “skyline” nede fra marinaen.

bass_pro_corpus_christi_roadtrip_2013-15

bass_pro_corpus_christi_roadtrip_2013-18

bass_pro_corpus_christi_roadtrip_2013-14

Hotel ved stranden

Varmen fejlede ikke noget, og da jeg endelig kom ud til mit hotel på Padre Island, brød solen igennem. Ikke længe, men nok til at skabe den rigtige stemning på den brede strand.

bass_pro_corpus_christi_roadtrip_2013-11

bass_pro_corpus_christi_roadtrip_2013-12

bass_pro_corpus_christi_roadtrip_2013-21

Live music i baren

Jeg droppede en dukkert og fandt i stedet en plads i baren hvor jeg nød et par kolde øl til lidt live musik. Flere af gæsterne havde været i gang hele dagen, og specielt en af gæsterne skilte sig ud. Ikke så meget pga. den store vom, men mere den strategisk rigtig placerede tatovering af Bart Simpson.

bass_pro_corpus_christi_roadtrip_2013-10

bass_pro_corpus_christi_roadtrip_2013-9

bass_pro_corpus_christi_roadtrip_2013-23

bass_pro_corpus_christi_roadtrip_2013-25

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og du kan hjælpe andre ved at give lidt igen. Jeg vil sætte stor pris på du benytter de links jeg har til billeje og overnatning her på siden. Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling.
Billeje: Rentalcars.com | Auto Europe | CarTrawler
Overnatning: Hotels.com | Booking.com

Andre roadtrip oplevelser:

Segway Tour in Dallas Texas

Segway tour i Dallas, Texas

Min segway tour i Dallas tog mig tilbage til mordet på JFK, forbi verdens største bronze udsmykning og fik en high five af en kanin.

San Diego Central Library

San Diego Central Library er et gratis åndehul med god udsigt og udstillinger om baseball og gamle bøger. Et besøg værd.

Cowboy-hovedstad med sygdom

Turen fra Fort Stockton til Bandera blev lidt af en prøvelse da jeg blev syg og der blev langt mellem mulighederne for at holde pauser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada