ATV Tour ved Whistler Mountain

Der er mange måder at opleve naturen på. En ATV tur er en af dem, og ved Whistler kommer du godt omkring. Er du ikke bange for lidt støv og snavs, gør det turen endnu sjovere.

12. sep, 2014

Ud af Vancouver mod Whistler

Efter nogle gode dage i Vancouver, med oplevelser både til lands med en bus tour, til vands på havnerundfart og højt oppe på Grouse Mountain, forlod vi vores airbnb lejlighed og kørte ud af byen mod Whistler Mountain.

Selvom vi havde kørt lidt i USA tidligere på denne tur, så var det først nu, at roadtrippen for alvor begyndte.

Scenic tour til Whistler

Første stop denne dag var Whistler Mountain og en ATV tour i området ved det kendte skisportssted.

Vancouver var vært for Vinter OL i 2010. Selvom det er muligt at stå på ski på Grouse Mountain, så foregik de fleste aktiviteter ude ved Whistler Mountain.

Der er 1.5 times køretur derud, gennem et lækkert område. FØrst langs vandet og senere gennem små byer.

Du skal ikke langt uden for Vancouver, før du er i naturen, og halvdelen af turen op mod Whistler, foregår langs vandet.

Mountainbikes i Whistler

Vi havde en forudbestilt ATV Tour, men var kørt afsted i god tid, så der var tid til at nyde turen derop, og ikke mindst gøre stop inde i Whistler by (turen foregik lidt udenfor byen).

Som de fleste skisportsteder, så er der også aktiviteter henover sommeren og Whistler er ingen undtagelse. Ligeså kendt stedet er for dets lækre skisportsområde, lige så kendt er det for mountainbike aktiviteter.

Liften fra byen og op er i fuld gang så du kan komme op med din mountain bike og pisterne har fået lidt ekstra pukler i bunden, for at gøre turen ned lidt sjovere.

ATV Tour i Whistler

Vi skulle med Whistler ATV på tour i bjergene omkring Whistler.

Vi var kun to personer, plus guide, og vore ATV’er holdt klar da vi ankom.

Men først: ansvarsfraskrivelse.
Du skal ved stort set alle aktiviteter du skal på i USA, skrive under på, at sker der noget med dig, så er du selv ansvarlig og sker der noget med udstyret, lige så.

Jeg har skrevet under på en masse i tidens løb – ATV, jetski, dune buggies, rideture, jeep tours, kanotur, skydning mm. Heldigvis er der aldrig sket noget. Og det gjorde der heller ikke denne gang.

Skidt, støv og vandløb

ATV turen i bjergene ved Whistler var en kombination af nogle smalle skovstier, hvor flere var mudrede efter regn, skovveje op og ned i terrænet og pauser med kig til det storslåede landskab.

Et af stoppene var ved floden og et lille vandfald. Men før vi kom der til, skulle krydse et vandløb. En aktivitet der på bedste vis bidrog til det støv og mudder der i forvejen havde samlet sig på krop og maskine.

Tilbage igen blev vi renset af med trykluft, for at få det værste støv af tøjet.

Andre roadtrip oplevelser:

Dinosaurer på Royal Tyrrell Museum

Royal Tyrrell Museum og dets mange dinosaure en perfekt start på oplevelser i The Canadian Badlands. Området har frembragt nogle af de største fund i verden og du kan komme tæt på inde på museet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada