ATV Tour ved Whistler Mountain

Der er mange måder at opleve naturen på. En ATV tur er en af dem, og ved Whistler kommer du godt omkring. Er du ikke bange for lidt støv og snavs, gør det turen endnu sjovere.

12. sep, 2014

Ud af Vancouver mod Whistler

Efter nogle gode dage i Vancouver, med oplevelser både til lands med en bus tour, til vands på havnerundfart og højt oppe på Grouse Mountain, forlod vi vores airbnb lejlighed og kørte ud af byen mod Whistler Mountain.

Selvom vi havde kørt lidt i USA tidligere på denne tur, så var det først nu, at roadtrippen for alvor begyndte.

Scenic tour til Whistler

Første stop denne dag var Whistler Mountain og en ATV tour i området ved det kendte skisportssted.

Vancouver var vært for Vinter OL i 2010. Selvom det er muligt at stå på ski på Grouse Mountain, så foregik de fleste aktiviteter ude ved Whistler Mountain.

Der er 1.5 times køretur derud, gennem et lækkert område. FØrst langs vandet og senere gennem små byer.

Du skal ikke langt uden for Vancouver, før du er i naturen, og halvdelen af turen op mod Whistler, foregår langs vandet.

Mountainbikes i Whistler

Vi havde en forudbestilt ATV Tour, men var kørt afsted i god tid, så der var tid til at nyde turen derop, og ikke mindst gøre stop inde i Whistler by (turen foregik lidt udenfor byen).

Som de fleste skisportsteder, så er der også aktiviteter henover sommeren og Whistler er ingen undtagelse. Ligeså kendt stedet er for dets lækre skisportsområde, lige så kendt er det for mountainbike aktiviteter.

Liften fra byen og op er i fuld gang så du kan komme op med din mountain bike og pisterne har fået lidt ekstra pukler i bunden, for at gøre turen ned lidt sjovere.

ATV Tour i Whistler

Vi skulle med Whistler ATV på tour i bjergene omkring Whistler.

Vi var kun to personer, plus guide, og vore ATV’er holdt klar da vi ankom.

Men først: ansvarsfraskrivelse.
Du skal ved stort set alle aktiviteter du skal på i USA, skrive under på, at sker der noget med dig, så er du selv ansvarlig og sker der noget med udstyret, lige så.

Jeg har skrevet under på en masse i tidens løb – ATV, jetski, dune buggies, rideture, jeep tours, kanotur, skydning mm. Heldigvis er der aldrig sket noget. Og det gjorde der heller ikke denne gang.

Skidt, støv og vandløb

ATV turen i bjergene ved Whistler var en kombination af nogle smalle skovstier, hvor flere var mudrede efter regn, skovveje op og ned i terrænet og pauser med kig til det storslåede landskab.

Et af stoppene var ved floden og et lille vandfald. Men før vi kom der til, skulle krydse et vandløb. En aktivitet der på bedste vis bidrog til det støv og mudder der i forvejen havde samlet sig på krop og maskine.

Tilbage igen blev vi renset af med trykluft, for at få det værste støv af tøjet.

Tags: , , ,

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året. Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA. God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA? Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco

Her kan du finde overnatning i: Chicago, Las Vegas.

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top