Hjemsøgt hotel i Savannah og havnefront

Jeg boede på Savannahs mest hjemsøgte hotel, men så ingen spøgelser. Oplevede mere af byen samt havnefronten inden hjemturen.

31 dec, 2017

Segway tour i Savannah

Jeg skulle ikke holde nytår i USA, men flyve hjem fra Atlanta den 31. december. Fra Savannah til lufthavnen i Atlanta er der 3.5 times kørsel. Jeg skulle først med et fly kl 18, så der var tid til flere oplevelser i Savannah, inden jeg kørte mod lufthavnen.

Jeg startede dagen med endnu en guidet tour rundt i byen. Denne gang på Segway. Dels for at komme ud og køre Segway, for det er jeg lidt bidt af, og for at kunne komme længere omkring end en walking tour.

På min walking tour dagen før, havde vi primært været ved de squares der ligger længst inde i downtown og er ældst.

De historiske informationer på Segway touren var mange af de samme jeg havde fået på min walking tour dagen før. Dog kom jeg rundt til andre dele af byen og fik supplerende info om nogle af de generationer af familier der bor/har boet i de gamle historiske huse.

Samlet set har de to ture rundt i Savannah givet mig en meget bedre forståelse for byens placering i amerikansk historie og hvorfor Savannah (og Charleston) er så anderledes end resten af USA.

Der er mange måder at opleve Savannah og omegn på. Var på en trolley tur i Savannah da jeg besøgte byen i 2013.

Meget af Savannahs historie ligger begravet lidt uden for byen på Bonaventura kirkegården. Her kan du også komme på en guidet Segway tour. Selv har jeg været på en walking tour på Bonaventura kirkegård.

Tag på Segway tour i Savannah

Der er mange måder at opleve den historiske by Savannah på. Du kan gå, cykle eller prøve en Segway. Her kan du finde mere info om den Segway operatør jeg benyttede.

Mit hotel var hjemsøgt

Broughton Street er den store shopping gade i Savannah hvor du finder en masse kendte brands samt en række små kuriositeter.

Det er også på Broughton Street at Marshall House ligger. Det er det 3. ældste hotel i Savannah og hvor jeg boede to nætter.

På mine guidede ture blev Marshall House nævnt, da det har stor historisk betydning. Bl.a. fordi det blev brugt som krigshospital i borgerkrigen. Her blev amputerede kropsdele begravet i kælderen af Marshall House. Det har vundet det titlen som det mest hjemsøgte hus i Savannah.

Jeg havde valgt Marshall House som hotel pga. dets placering downtown. Det kan gøres billigere, men mange gange er det praktisk at bo centralt. Og så er det historiske og unikke i at bo sådan et sted også en del af oplevelsen.

Jeg glemte helt at tage billeder at værelset, men det et god kvalitet og idyl og perfekt supplement til en historisk oplevelse i Savannah.

Savannahs havnefront

Inden jeg forlod Savannah var der tid til at besøge havnefronten. Sammen med de historiske pladser (squares) er havnefronten nok det, de fleste forbinder med byen.

Langs floden i Savannah er de gamle pakhuse lavet om til hoteller, beboelse, butikker og restauranter.

På en varm sommerdag, kan du være heldig at få lidt brise fra floden, hvorfor det er populært at promenerer langs breden.

Hvis du vil se mere af floden, kan du dagligt komme på river cruise med hjuldamperen Georgia Queen.
Der er også gratis havnebusser der kan fragte dig ud til Hutchinson Island.

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og du kan hjælpe andre ved at give lidt igen. Jeg vil sætte stor pris på du benytter de links jeg har til billeje og overnatning her på siden. Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling.
Billeje: Rentalcars.com | Auto Europe | CarTrawler
Overnatning: Hotels.com | Booking.com

Andre roadtrip oplevelser:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada