Fine dining og cocktails i Savannah

Savannah er et perfekt sted at afsætte tid til lokale kulinariske oplevelser. Lad sydens egnsretter og lokale råvarer være et afbræk i roadtrippens fast food.

29 og 30 dec, 2017

På jagt efter lokale retter og råvarer

Jeg havde to overnatninger i Savannah på denne roadtrip. Som afslutning på begge dage, så jeg nærmere på det lokale køkken.

De senere år har jeg haft fokus på lokale retter, råvarer og Farm-to-Table restauranter.

Det har givet mig gode oplevelser i bl.a. i Charleston, NC. Her besøgte jeg bl.a The Obstinate Daughter og Zero Restaurant.

Den type oplevelser var jeg på jagt efter i Savannah. I min research til turen, havde jeg udset mig to restauranter, der begge havde det fokus jeg var ude efter.

Deviled Eggs på 22 Square

Den første aften var jeg på 22 Square. Den har sit navn efter de 22 historiske pladser (squares) i Savannah.

Maden på 22 Square i Savannah var god. Menukortet bar tydelig præg af lokale klassikere som var blevet piftet op og fået et twist.

Jeg “nøjedes” med en forret og en hovedret. Pimento Cheese Deviled Eggs og Kurobuta Pork Chop.

Kædehotellernes restauranter

Restauranten 22 Square ligger i forbindelse med et Hyatt hotel. Det skal du ikke lade dig afskrække af. Flere regulære kæde-hoteller i mellemklassen har sat fokus på restauranten de senere år.
Noget jeg for alvor fik øjnene op for i 2016, da jeg var på food tour ved Mall of America i Minneapolis. Her havde jeg en aha oplevelse og fik gode oplevelser på bl.a. de klassiske Marriott, Hyatt og Hilton hoteller.

Her kan du finde mere info om 22 Square i Savannah.

Østers og Local 11 Ten i Savannah

Den næste aften gik jeg all in. Jeg havde bestilt bord på Local 11 Ten, som ligger lidt væk fra downtown, på den anden side af Forsyth Park. Local 11 Ten ligger i et up-and-coming område som bl.a. også huser Farmers Market i weekenderne.

Local 11 Ten er lidt finere dinning men ikke alt for fint i forhold til dress code.

Jeg kørte fuld menu inkl. vin, og blev ført rundt i de lokale råvarer fra østers (Savannah ligger ud til kysten og har masser af seafood) over pork belly til braised short rib. Desserten var med pecan nødder.

Spis selv på Local 11 Ten

Er du fristet af billederne, kan du her finde info om Local 11 Ten.

Drinks på Artillery

Efter et super måltid på Local 11 Ten, var der tid til en night cap.

Dagen før var jeg gået på opdagelse i gaderne omkring de historiske squares. Bevæger du dig lidt væk fra Main Street og den turistede havnefront, er der er der masser af oversete spots rundt om i byen. Jeg havde tilfældigt fundet Artillery. En Craft Cocktail bar.

Denne aften var jeg forbi for slutte min aften af med maner.

Artillery er ikke så stor og de laver kun drinks. Det betyder der er en jævn udskiftning, da folk ofte kun kommer forbi på vej til et spisested eller til en night cap efter. Der er ro på og ikke øredøvende højt musik.

De her et godt drinkskort med klassikere og en masse egne cocktails. Ved du ikke hvad du kan lide, så spørg. Bartenderne er gode til at lave noget efter dine smagsløg.

Artillery’s signatur drink – The Doc

Da jeg havde fået min første drink, kunne jeg nyde lokalet og ikke mindst bartendernes utrolige arbejde bag baren.

En af de mere specielle drinks på Artillery, er The Doc. Den inkluderer bl.a. røg fra pibetobak, så den er lidt af et udstyrsstykke at se blive lavet.

Ikke den bedste drink jeg har fået, men da isen var smeltet lidt og tog det værste af skarpheden, var den ikke helt ringe.

Se nærmere på Artillery

Artillery er en perle på flere måder. Du er garanteret gode drinks, men også gode omgivelser. Mine billeder har fokus på min cocktails. Tag et kig på Artillery hjemmesiden og se mere af den unikke arkitektur og indretning.

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og kan bidrage til at hjælpe andre ved at give lidt igen.Jeg vil sætte stor pris på at du benytter de links jeg har til billeje: Rentalcars.com, Auto Europe og CarTrawler og overnatning Hotels.com, Booking.com mm. på hjemmesiden. mm. på hjemmesiden.Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling før din roadtrip og undervejs.

Tags: , ,

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året.Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA.God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA?
Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco
Billig overnatning i Las Vegas
Billig overnatning i Chicago

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top