Airboat tour og alligatorer i Florida

Du kan komme på airboat tours flere steder i Florida. Denne airboat tour foregik syd for Orlando med masser af dyreliv.

29 dec, 2018

Airboat tour nær Orlando

Der var lidt tidsnød og mange mennesker ved airboat stederne nede i Everglades, så valgte at udskyde en tur blandt siv og alligatorer til turen kom op i nærheden af Orlando.
Jeg har tidligere været på airboat tour i Everglades ved Miami så dette var en fin mulighed for at prøve det et andet sted i Florida.

Går din tur til Florida men ikke til Miami, så er der stadig gode mulgiheder for en airboat tur.

Du finder en masse muligheder ved Orlando, men så langt væk som Mobile, Alabama og New Orleans har jeg selv været på airboat tour og set masser af alligatorer.

Jeg fandt et sted syd for Kissimmee på Lake Tohopekaliga der så godt ud og jeg kunne bestille plads online.

Morgenen startede i Ybor City og fortsatte mod øst på tværs over Florida.

Vejret var ikke for godt. Der var varmt nok, men pletvis diset og overskyet. Ikke noget der ville ødelægge en airboat ride, men alligatorerne synes bedre om at ligge i solen, så chancerne var større hvis solen brød igennem.

Efter små to timer på vejen mod Boggy Creek Airboat Rides gjorde solen netop det.

Varieret dyreliv på vores airboat tour

Da vi ankom til Lake Tohopekaliga kunne vejret ikke være bedre sådan en lørdag sidst i december.

Airboat torus de forskellige steder rundt om i Florida og andre steder, fåes i forskellige konfigurationer.

Denne dag havde jeg valgt en times tour. Det giver mulighed for at nå lidt mere og kigge efter flere dyr.
Det var givet godt ud, da der stort set var pladen fuld efter en times ræs rundt på søen.

Airboats larmer. Rigtig meget. Der var høreværn på denne, men stadig umuligt at høre noget når motoren kører for fuld skrald.

Vi begav os ud på søen gennem siv og vandplanter og her dukkede de første dyr op: Køer.
Ikke hvad du måske vil forvente på en airboat tour (og slet ikke da der er alligatorer i massevis), men området er landbrug og alligatorer er dovne dyr, der ikke gider rode med noget så stort som en ko.

Turen rundt på søen bød på en masse forskellige dyr, både i og over vandet. Alligatorer og skildpadder er der god mulighed for at spotte. Endda meget tæt på.

Der var også et hav af fugle og sågar en Bald Eagle. Skulle vise sig, at Lake Tohopekaliga er en stort yngleområde for netop havørne.

Mere end airboat tours ved Boggy Creek

Boggy Creek Airboat Tours har lidt forskelligt til at slå tiden ihjel før og efter din airboat tour. Børnene kan panne efter ædelstene – og hvis der ikke var nogle alligatorer på søen, er der nogle unger i en indhegning.

Der er også fokus på Floridas oprindelige befolkning. Der er udstillinger og aktiviteter og denne dag også en fortæller der forklarede om Floridas native historie, dyrelivet og ikke mindst livet i sumpen for mange hundrede år siden.

Jeg var på en tour på en time – de har forskellige længder på programmet – og skulle være der lidt før den tid jeg havde bestilt. Samlet set, brugte jeg to timer på besøget og fik en rigtig god oplevelse.

Tag på en airboat tour med Boggy Creek

Airboat torus er en oplevelse mange krydser af, på deres besøg i Florida. De fleste forbinder Everglades med airboat tours, men du kan komme afsted flere steder i Florida – også uden at gå på kompromis med dyrelivet. Her kan du finde mere info om Boggy Creek Airboat Tours.

Se ruten i beskrivelsen ovenfor

Her kan du se ruten jeg kørte i beskrivelsen ovenfor fra Ybor City via Boggy Creek Airboat torus til Melbourne på Floridas østkyst.

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og du kan hjælpe andre ved at give lidt igen. Jeg vil sætte stor pris på du benytter de links jeg har til billeje og overnatning her på siden. Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling.
Billeje: Rentalcars.com | Auto Europe | CarTrawler
Overnatning: Hotels.com | Booking.com

Andre roadtrip oplevelser:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada