To ruter til bryllupsrejse – Stephanie

[button link=”https://www.renefrederiksen.dk/roadtrip-turen-gar-til-usa/koereturen/roadtrip-ruter-usa/” style=”info” color=”silver”]Tilbage til Hjælp til ruter i USA[/button]

Stephanie 13/04/2010 at 20:23

Kære Rene,

Jeg gentager alle andre når jeg siger, at din side er en skatkiste af informationer!

Til august skal min kæreste og jeg på bryllupsrejse til USA. Vi flyver ud til San Fransisco d. 2. og hjem fra New York d. 31. og har dermed 4 1/2 uge derovre.

Vi har dog pt. to rejseplaner som vi jonglerer rundt med:

1) 3 ugers rundrejse med start og slut i San Fransisco (sydpå langs kysten til San Diego, ind i landet til Vegas osv), efterfulgt af 1 1/2 uge i New York (flyver dertil).

2) 2 ugers rundrejse med start og slut i San Fransisco (fjerner Bryce Canyon NP, Zion NP, San Diego og Napa valley for at få tid til resten), fly til Miami efterfulgt af 1 1/2 uges rundtur i Florida, fly til New York og 1 uge der.

Vi har gevaldigt brug for lidt input og håber at du kan hjælpe!

Mange hilsener
Stephanie

René Frederiksen 19/04/2010 at 22:40

Hej Stephanie,

Tak for ros.

Begge forslag er gode. Jeg vil dog overveje følgende.

1 1/2 ug ei New York er lang tid, hvis man ikke er vild med at gå på museum mm. For godt nok er New York stor, men de fleste af attraktionerne kræver man afsætter mange timer til at opleve dem (Empire State, MOMA, Guggenheim etc.) By-oplevelsen er fed, men medmindre man er total vild med den (og har boxen til at shoppe hver dag), så kan den måske gå hen og blive ensformig.
Jeg ville nok kombinere opholdet i New York med en bil og køre lidt rundt, bl.a. til Hamptons (kan være i kan finde en overnatning der ligger indenfor jeres budget).

Tror ikke 2 uger på vestkysten er for lidt. Hyggede mig selv gevaldigt der tilbage i 2005.
I starter i SF. Kør ned af Highway 1 (Heast Castle, Solvang). LA et par dage og derefter ind til Grand Canyon. Tilbage mod Las Vegas. Gennem Death Valley og Yosemite op til SF.
Det er rigelig tid til nogle solide natur oplevelser, mere end en overnatning hvert sted og tid til at slappe af. I kan måske flette Napa Valley ind og stadig få en super tur uden stress.
Florida i August er varm. Varm og fugtig. Det betyder det er off-season og mange ting er billigere og der ikke så mange mennesker. Man kan godt toure Florida i August (gjorde det selv i 2006), men vær forberedt på den fugtige varme. Hvis der er en rumfærge opsendelse kunne det blive en oplevelse for livet og Key West er altid et besøg værd. Overnatning i Miami bør foregå på Ocean Drive i Art Deco området. En romatisk og afsondret overnatning kan findes på Sanibel Island med overkommelige hotelpriser helt nede ved stranden.
Kan ikke anbefale at bruge penge på en cabriolet i Florida i August. Simpelthen for varmt og man vælger at køre med taget oppe for at få noget AC.

Stephanie 21/04/2010 at 22:13

Kære Rene,

Mange tak for konstruktivt input.

Vi har besluttet at bruge 3 uger på Vestkysten og 1 uge i New York. Florida må vente til en anden tur

Er det pengene værd at leje en cabriolet til vores tur? Jeg tænker at det er alle tiders i Californien, men garanteret ikke så smart i Death Valley.

Stephanie

René Frederiksen 02/05/2010 at 23:04

@ Stephanie

I Californien ville jeg helt klart undersøge muligheden for en cabriolet. Oplevelsen er en helt anden fra en cabriolet end en lukket bil.
Den mest udbredte er en Chrysler Sebring. Den har en meget lille bagagerum når taget er nede.
Ford Mustang cabriolet har det største bagagerum.
En lidt mindre cabriolet, men også med et nogenlunde bagagerum er Chrysler PT Cruiser.

Modsat Florida og sydstaterne, så er varmen i Californien tør så det er mere behageligt, dels at færdes, men pgså køre rundt med taget nede (husk hat og sol creme).
Der er varmt i Death Valley på den tid, men der kan i vælge at køre med taget oppe hvis det bliver for meget. Faktisk så anbefales det IKKE at have AC tændt i Death Valley af hensyn til overophedning af motoren, så en cabriolet kan faktisk være en fordel der, da i kan køre taget ned og få noget brise blot husk hat og sol faktor. Har dog aldrig hørt om nogen der har brændt deres bil af pga AC.

[button style=”tick” color=”silver” size=”medium” link=”https://www.renefrederiksen.dk/roadtrip-turen-gar-til-usa/billeje-i-usa/billig-billeje-usa/”]Spar tusindvis af kroner på billeje i USA – Klik her >>[/button] [button link=”https://www.renefrederiksen.dk/roadtrip-turen-gar-til-usa/koereturen/roadtrip-ruter-usa/” style=”info” color=”silver”]Tilbage til Hjælp til ruter i USA[/button]

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året.Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA.God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.
X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top