Orange County Choppers i Kansas

Endnu en dag med mange kilometer i dækkene, men med et shoppingafbræk og noget udemærket barbeque blandt Orange County Choppers.

Dag to gennem Kansas og Missouri bød heller ikke på det store. Vi skulle dog gennem Kansas City og det bød på muligheden for at shoppe lidt i en outlet. Nu har jeg ikke det store shoppe-hjerte og der var ikke rigtig noget jeg lige stod og manglede, men det var et godt afbræk fra køreturen.

Outlet shopping i Kansas

Kansas City har, som så mange andre større byer i USA, et udvalg af outlets og malls. Vores valg faldt på Legends Oulets, da det lå bedst i forhold til vores videre rute mod Missouri. Legends Outlets havde de sædvanlige butikker. Havde håbet på en BOSE butik, for at vise brormand deres TV, som kan noget med lyd som ingen andre på markedet kommer i nærheden af, men det måtte vente til Chicago.

Backfire Barbeque med Orange County Choppers

En ting havde fanget vores opmærksomhed ved ankomsten til Legends Outlet og det var en af restauranterne i food court delen: Backfire Barbeque – featuring Orange County Choppers. Et samarbejde der kom i stand dengang hele familien stadig var på talefod.

Jeg har tidligere besøgt Orange County Choppers. Senest i 2009 i deres store salgs lokaler nord for New York.

Vi valgte at indtage en sen frokost/tidlig aftensmad og se om de nu også kunne lave en ordentlig BBQ.
Stedet er en sports bar/restaurant med usmykning af Orange County Choppers. Der er en række af deres bikes udstillet og så sælges der OCC merchandise.Før renovering.
Efter renovering.

Barbeque sampler på Backfire Barbeque

Vi bestilte en BBQ sampler. Ikke så godt som det jeg har smagt i Lockhart, TX, men sikkert noget af det bedste man kan opdrive i Kansas City området.

Orange County Choppers stil helt ud på toilettet

Temaet med motorcykler var gennemført helt ud på toilettet.

Andre roadtrip oplevelser:

Route 66 og Cars on the Route

Route 66 går gennem et lille hjørne af Kansas. Det er bl.a. her du finder du finder Cars on the Route, som var inspiration til filmen Cars.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada