Orange County Choppers i Kansas

Endnu en dag med mange kilometer i dækkene, men med et shoppingafbræk og noget udemærket barbeque blandt Orange County Choppers.

Dag to gennem Kansas og Missouri bød heller ikke på det store. Vi skulle dog gennem Kansas City og det bød på muligheden for at shoppe lidt i en outlet. Nu har jeg ikke det store shoppe-hjerte og der var ikke rigtig noget jeg lige stod og manglede, men det var et godt afbræk fra køreturen.

Outlet shopping i Kansas

Kansas City har, som så mange andre større byer i USA, et udvalg af outlets og malls. Vores valg faldt på Legends Oulets, da det lå bedst i forhold til vores videre rute mod Missouri. Legends Outlets havde de sædvanlige butikker. Havde håbet på en BOSE butik, for at vise brormand deres TV, som kan noget med lyd som ingen andre på markedet kommer i nærheden af, men det måtte vente til Chicago.

Backfire Barbeque med Orange County Choppers

En ting havde fanget vores opmærksomhed ved ankomsten til Legends Outlet og det var en af restauranterne i food court delen: Backfire Barbeque – featuring Orange County Choppers. Et samarbejde der kom i stand dengang hele familien stadig var på talefod.

Jeg har tidligere besøgt Orange County Choppers. Senest i 2009 i deres store salgs lokaler nord for New York.

Vi valgte at indtage en sen frokost/tidlig aftensmad og se om de nu også kunne lave en ordentlig BBQ.
Stedet er en sports bar/restaurant med usmykning af Orange County Choppers. Der er en række af deres bikes udstillet og så sælges der OCC merchandise.Før renovering.

Efter renovering.

Barbeque sampler på Backfire Barbeque

Vi bestilte en BBQ sampler. Ikke så godt som det jeg har smagt i Lockhart, TX, men sikkert noget af det bedste man kan opdrive i Kansas City området.

Orange County Choppers stil helt ud på toilettet

Temaet med motorcykler var gennemført helt ud på toilettet.

Tags: , , , , ,

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året.Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA.God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA?
Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco
Billig overnatning i Las Vegas
Billig overnatning i Chicago

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top