Red Canyon Arch nær Bryce

Området ved Bryce gemmer på mere af den type natur du oplever ved nationalparken. Red Canyon dens kendte Arch, kan opleves 15 minutter fra Bryce.

26 sep, 2019

Sprang oplevelser over i Page

Page har mere at byde på end Lower Antelope Canyon og Horseshoe Bend. Desværre havde jeg ikke tid. Jeg skulle op til min overnatning ved Bryce Canyon National Park. Det betød jeg bl.a. sprang nogle oplagte stop over i Page, men jeg har været her før. Er det dit første besøg, så sørg for at have god tid. Vil anbefale du tager en overnatning i byen.

Lake Powell er et at must-see stederne i Page. Jeg har tidligere været ved Lake Powell og været ude på en sejltur på søen. Det er en meget speciel oplevelse pga den natur der grænser op til søen.

Jeg kørte også over Glenn Canyon Dam uden at stoppe. Havde bl.a. besøgt Flaming Gorge Dam tidligere på denne tur og har besøgt andre dæmninger på tidligere ture, hvoraf de fleste nok kender Hoover Dam.

Jeg kørte den korte rute fra Page op til Bryce. Skal du samme vej, og har en time ekstra, så kan du køre via Navajo Bridge, som du kan se mere om her.

Turen fra Page til Bryce er ikke kedelig, men der er ikke så meget at stoppe efter.

Red Canyon

Solen gik på hæld da jeg nærmede mig Bryce. Det passede med at de røde klipper i området fik lyset på den helt rigtige måde og turen gennem landskabet i The Golden Hour var helt perfekt.

Ved Red Canyon gik alt op i en højere enhed. Lyset var perfekt og du skulle blot holde ind for at få et godt billede af Red Canyon Arch.

Red Canyon er er populært rekreativt område og der er mulighed for flere hikes i området. Hvis du synes det minder om Bryce Canyon, så skyldes det, at de to steder ligger 15 minutters kørsel fra hinanden. Her kan du finde mere info om Red Canyon, hvis du har tid til mere end Bryce på dit besøg i området.

Overnatning ved Bryce Canyon

Jeg overnattede på Bryce Canyon Resort fem minutter fra indgangen til Bryce Canyon National Park. De har en lille restaurant/bar, hvor jeg nød et par kolde øl og nogle tacos, mens jeg fordøjede de mange oplevelser denne dag.:

Se ruten i beskrivelsen ovenfor

Her kan du se ruten jeg kørte i beskrivelsen ovenfor fra byen Page i Arizona op til Red Canyon og til min overnatning ved Bryce.

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og du kan hjælpe andre ved at give lidt igen. Jeg vil sætte stor pris på du benytter de links jeg har til billeje og overnatning her på siden. Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling.
Billeje: Rentalcars.com | Auto Europe | CarTrawler
Overnatning: Hotels.com | Booking.com

Andre roadtrip oplevelser:

Owachomo Bridge set fra vandrestien i Natural Bridges National Monument i Utah.

Natural Bridges National Monument

Natural Bridges, også kaldet arches, er naturligt skabte huller i klipperne. Natural Bridges National Monument har kun tre men du kan komme helt tæt på.

Glacier National Park

Glacier National Park er spektakulær med billedeskønne vejstrækninger og dramatiske landskaber. En hike tog mig ud til Hidden Lake Overlook.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada