15 mest populære rejsebeskrivelser i 2016

2016 har været et godt år her på rejsebloggen. Jeg var på fem roadtrips og har hjulpet tusinder til bedre oplevelser på deres roadtrips med gode råd og rejsebeskrivelser.

Mest læste rejsebeskrivelser i 2016

Nedenfor er listet de rejsebeskrivelser som blev læst mest i 2016.

Listen bærer tydelig præg af, at vestkysten og Florida er de populære roadtrip destinationer.

Der er dog en masse rejsebeskrivelser fra andre områder i USA og Canada, så klik ind på forsiden og scroll ned til kortet for mere inspiration.

For at læse rejsebeskrivelserne nedenfor, skal du blot klikke på overskriften.

gator_park_everglades_Miami_Florida-91. Airboat tur i Everglades, Miami, Florida

(-)

Mange forbinder Everglades og airboats med Florida/Miami, og en roadtrip i det område er heller ikke det samme uden en tur ud blandt alligatorer i sumpområdet.

Se alle rejsebeskrivelser fra Florida

las_vegas_road_trip_usa-1632. Los Angeles til Las Vegas

(-)

Turen fra LA til Las Vegas er på 4-5 timer, afhængig af trafik. Den direkte vej er en ikke særlig inspirerende tur på interstates, men du kan være heldig at få nogle oplevelser undervejs.

Se alle rejsebeskrivelser fra Los Angeles og Las Vegas.

redwood_highway_1_california_roadtrip_2012_3003. Redwoods på Highway 1

(6)

Turen ned langs kysten på Highway 1 bød på redwood træer i tusindvis og en rejse gennem kulisserne fra Star Wars. Der var også skønne udsigter til Stillehavet og en spotting af Bigfoot.

Se alle rejsebeskrivelser fra Highway 1

yosemite_valley_roadtrip_2012-34. Yosemite Valley, Yosemite National Park

(7)

Fra Glacier Point til Yosemite Valley er der en lille times kørsel. Den første halvdel den samme strækning som vi havde kørt ud til GP. Den anden halvdel på lidt kedelige skovveje. Det tager dog revanche så snart vi kom til Yosemite Valley.

Se alle rejsebeskrivelser fra Yosemite National Park

Monterey_highway_1_roadtrip_2012-295. Highway 1, Monterey og McWay Falls

(3)

Jeg vågner altid tidligt (jetlag) de første dage af en roadtrip (og er træt tidlig), så efter en god nats søvn var vi oppe i god tid for at tage hul på Highway 1.

Se alle rejsebeskrivelser fra Highway 1

Antelope_Canyon_roadtrip_2011_3006. Antelope Canyon

(9)

Der er både en lower og upper Antelope Canyon. Vi havde på forhånd booket en photo tour i upper Antelope Canyon som er berømt for sine lys-søjler. Vi havde afsat formiddagen til turen for at få de mest optimale lysforhold.

Se alle rejsebeskrivelser fra området ved Page, AZ.

lake_havasu_london_bridge_roadtrip_2013-37. Lake Havasu og London Bridge

(5)

Efter et par dages konference kørte jeg fra Las vegas ned til byen Lake Havasu City. Turen derned går stort set lige ud i et ikke alt for interessant landskab.

Se alle rejsebeskrivelser fra nytårsturen til Las Vegas.

8. Lake Powell

(ny)

Efter en dag med solopgang ved Grand Canyon, dybe kløfter, floder og broer, sluttede vi af med en tur på Lake Powell.

Se alle rejsebeskrivelser fra området ved Page, AZ.

tioga_pass_yosemite_roadtrip_2012_3009. Yosemite National Park og Tioga Pass

(13)

Turen ud af Yosemite Valley går opad og er de sædvanlige bjergveje og skovveje. Fra Yosemite Valley fulgte vi Oak Flat Road op til Tioga Road. Kort efter vi er drejet ind på Tioga Road kom vi forbi Toulumne Grove, som er endnu en Seaquoia mulighed i Yosemite.

Se alle rejsebeskrivelser fra Yosemite National Park.

san_francisco_sporvogne_coit_tower_roadtrip_2012_30010. Sporvogne og Coit Tower i San Francisco

(4)

En tur med de klasiske sporvogne i San Francisco, shopping på Union Square og solnedgangen over Golden Gate Bridge fra toppen af Coit Tower.

Se alle rejsebeskrivelser fra San Francisco.

11. Zion National Park

(ny)

En solrig køretur fra Bryce Canyon ned gennem Utah til Zion National Park, gennem tunnelen i bjerget og videre ned til Las Vegas for natten.

Se alle rejsebeskrivelser fra Utah.

hackberry_general_store_route_66_roadtrip_2013_30012. Hackberry General Store på Route 66

(8)

Vi forlod Grand Canyon Caverns og fortsatte ad Route 66 til varme oplevelser, drengerøvs toiletter, bjerge og løse æsler.

Se alle rejsebeskrivelser fra Route 66.

venice_beach_los_angeles_roadtrip_2013-1713. Kanalerne i Venice Beach og solnedgang ved Stillehavet

(10)

En kort tur fra San Diego til Los Angeles, idylliske kanaler og dyre huse i Venice, mangel på strandløver på Muscle Beach, men masser af skatere i solnedgangen.

Se alle rejsebeskrivelser fra Venice Beach.

14. Charleston, South Carolina

(ny)

Rundtur i de små gader og stræder Charleston, SC. En totalfredet by hvis historie går tilbage til 1700-tallet, unikt for en amerikansk by.

Se alle rejsebeskrivelser fra South Carolina.

everglades_national_park_florida_roadtrip_2011_30015. Everglades National Park i Florida

(11)

Første punkt på min to-do liste i og omkring Miami, var Everglades National Park. Jeg hentede min udlejningsbil kl. 10 og satte GPS´en til Flamingo, hvor det er muligt at komme på ture ind i Everglades og få info om plante og dyrelivet i området. Der er også rig mulighed for at komme tæt på de vildlevende krokodiller og alligatorer i området.

Se alle rejsebeskrivelser fra Florida.

Tags:

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året.Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA.God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.
X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top